Pravidlá a ich dodržiavanie

Profilova fotka
Ahojte, velmi nerad pisem tento prispevok, ale zda sa, ze je potrebny. V poslednej dobe totizto musim casto mazat prispevky, ktore na fore nemaju co hladat a nerespektuju pravidla tohoto fora. Kedze ma to uz nebavi, rozhodol som sa, ze uzivatelov, ktori viacnasobne porusia pravidla budem mazat. Ja viem, je to radikalne riesenie ale v niektorych pripadoch sa to inak riesit neda. Ak niekto na 3ti krat nepochopi, ze do fora urcite veci proste nepatria a ze osobne spory si ma riesit mimo fora musim to riesit takto :-S To je vsetko co som k tomu chcel povedat.
A ako budu ludia vediet, ze porusili praidlo treti krat, moze sa s tat, ze si to nevsimnu, lebo prispievaju do viacerych tem a prehliadnu to...
Profilova fotka
Tam nejde striktne o ten pocet. Ciste ide o to, ze ak to niekto bude robit vedome a opakovane. Zatial taky pripad bol raz.
Profilova fotka
Bob, vsimla som si, ze v teme "Kde sa podela Alexandra" mala Majkamp nejake prispevky, ktore zrejme boli zmazane (aspon to tak vyznieva z kontextu). Spominal si, ze bude oznacene, ze prispevok bol zmazany + odkaz na pravidla fora, preco bol zmazany. Hm? :-)
Profilova fotka
Ahojte - no dúfam, že druhou nebudem ja Bob, pretože niekedy za svojimi riadkami nevidím urážanie a ponižovanie a skôr obhajovanie ľudí, ktorých poznám...nehovorím, každý má právo sa mýliť, ale najhoršie je to, že niekedy Ťa ľudia posudzujú, hoci Ťa nepoznajú...som rada, že je tu toľko aktívnych ľudí, ktorí Ťa radi informujú, prajú Ti pekný deň a za radu sa poďakujú... :-)
suhlas s bobom, aj bez toho ze to je chlap, ale osobne utoky a podobne srandy prosim mimo fora... mame usta, tak ich pouzivajme na osobnu komunikaciu alebo IP... pravdu si maju ludia hovorit rovno do oci... ja osobne pozitivne vnimam tuto stranku, je to priestor pre komunikovanie vsetko o svadbe, vsetko co s tym suvisi, ale aj je to ventil pre vas zeny, ktore o tom nerozpravate doma... preto ze mate ten alebo onen dovod...
Profilova fotka
ahoj bob, neprehanate to trochu s tou cenzurou? co napr. sa nemoze pisat? je niekde zoznam zakazanych tem? a ako mam vediet, ci nieco patri skor do internej posty? niektore veci mozu zaujimat aj viacerych... a ceny v rubrike Kupim, predam... sa tiez nemozu pisat? prajem pekny den
Pravidla su fajn, maju svoje opodstatnenie, je na kazdom z nas, ako k tomu pristupi, ci ich bude dodrziavat. V kazdom pripade si ich treba najprv precitat! Nehovorim, aj mne sa stalo uz nejake porusenie, ale aj napriek tomu, ze toto je ventil (moongose ;-) ), treba sa kontrolovat a zapinat sebaovladanie..... :-)
ja len par slov... ak sa maju debaty podobat na azetovsky a superstarovsky chat... tak namaha boba je uplne zbytocna... kazdi uletime, ale nech to ma iste hranice... co do debaty vlozis to sa ti vrati, tak ako vo vztahu... hawk
Profilova fotka
ahojte, je teda niekde zoznam pravidiel, o com sa nesmie pisat? paa
Profilova fotka
Azalka, ked sa nastavis na skupiny tem tak vpravo nad temami ;-)
bob, uplne s tebou suhlasim, mas na to plne pravo.. jednu otazku mam len, ten clovek dostane predtym ako bude vymazany aj nejake upozornenie od teba, ze este raz a bude vymazany ? to by mohol, nie ? ;-)
Profilova fotka
Ahoj vsetci. Myslim, ze to zdaleka nie je tak kriticke ako to na prvy pohlad vyzera. Toto forum (ako kazde poriadne forum) ma svoje pravidla. Tie mozete najst na hlavnej stranke fora v pravo hore. Nikto netvrdi, ze su to jedine spravne pravidla na svete ale su to pravidla, ktore platia pre toto forum a preto budem robit vsetko pre to aby sa dodrziavali - myslim si, ze dodrziavat ich vobec nie je narocne. Co sa tyka vyradovania uzivatelov, vyradovat budem iba uzivatelov u ktorych vidim, ze 1) viacnasobne 2) vedome porusuju pravidla. Samozrejme kazdemu sa z casu na cas stane, ze napise nejaku hlupost, ktora sem nepatri. To proste zmazeme a hotovo, ten clovek sa z toho pouci a ide sa dalej. Ak vsak niekto po niekolkonasobnom zmazani prispevku s odovodnenim preco bol zmazany, pise dookola podobne prispevky, ktore su v rozpore s pravidlami tak tu proste nema co robit a bude z fora vyradeny. Ono kazde forum je ako zahrada, bude prekvitat iba ak sa o nu starate, strihate, trhate burinu atd. Ak ju nechate len tak, bude zachvilu zarastena burinou a travou a ziadne ovocie vam neprinesie. Takto zial uz skoncilo vela for, ktorych admini si mysleli, ze ich forum pravidla nepotrebuje. Ono, zial staci jeden uzivatel, ktory sa rozhodne forum kazit a odplasi z neho vsetkych ostatnych :-S Poznam to velmi dobre, toto nie je prve forum ktore moderujem a poznam aj adminov inych for, bez pravidiel, ktore sa budu dodrziavat to proste nejde.
Článok sa načítava...
no tak napr ja fakt neviem ci som uz porusila nejake pravidlo, dufam ze nie 8-)
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Bob.., v prvom rade by som sa chcela poďakovať za toto fórum. Je tu veľa vecí, ktoré som sa dozvedela a aj veľa typov. Chcem ťa poprosiť, či by sa dalo napríklad pri prihlásení upozorniť takéhoto "neporiadneho člena"?? Že napríklad .. tu si porušil/a pravidlá, dávaj si pozor. Stane sa ti to ešte 2-krát, už sa ani prihlásiť nemusíš :-) Lebo nie vždy si uvedomíš, či si náhodou neporušil pravidlá. Ďakujem Katrin
Profilova fotka
katrin: neboj, ak tvoj prispevok bude zmazany alebo zmeneny kvoli poruseniu pravidiel dame ti o tom vediet internou postou (ak ide o nieco zavazne). V kazdom pripade takyto prispevok je automaticky oznaceny a je pri nom napisane ze bol zmazany / zmeneny kvoli poruseniu pravidla XY.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte, bolo mi vytknute (jednou nevestickou), ze nedodrziavam pravidlo nepis velkymi pismenami v mojich albumoch (svadobnom a pripravnych) - vztahuje sa toto pravidlo aj na albumy alebo len na prispevky do fora? podla mna by sa malo vztahovat len na forum, pretoze ako inak mam "zdoraznit" niektore veci vo svojom albume? (kuk moje albumy a budete vediet o com pisem ;-) )
bob oki ,bude zmazany,ale nick si moze vytvorit novy a pokracovat v porusovani dalej...... :-| Tak k čomu je potom to mazanie dobre?Na to treba podla mna vymysliet nieco ine ;-)
krissy a co? zatial nic lepsie vymyslene nebolo a s tym mazanim prispevkov to viacmenej spolahlivo funguje (az na par vynimiek, ktore tu robia neplechu, ale to sa asi neda uplne odstranit)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?