ahojte baby...kde budete mat svadbu,ja zacinam zufalo stersovat,lebo nam zrusili salu,a teraz nevieme kam sa mame obratit....poradte,prosiiim,v PD alebo niekde v okoli
no viete,uz som asi dva dni poriadne nespala...tak som stastna ako vblcha ze sa mam s kym o tom porozpravat,lebo s drahym zaciname byt strateni...Mali sme mat v Afrodite v Cerenanoch,tam maju dovolenku..mimochodom termin mame na 30.8.Potom sme chceli na Pusti,ale tam je nenormalne vsetko obsadene...poterbujeme vacsiu salu...A yajtra chcemne ist kuknut do Kanianky,ale tam to bude uz asi obsadene,je to dost frekventovane miesto v poslednej dobe...
lulu,som priamo y PD,asi bz bola lepsia restauracia,alebo nejaky penzion,to je jedno,len abzy uz nieco schopne bolo ;-( A niekde nie moc daleko od PD,bud tie smery tam Nedozery,alebo aj opacne ...
broskynka, hore skoro na liste mas, v riadku , kde sa prihlasujes svojim LOGINOM, vedla aj kolonku INTERNA POSTA-Ip, teraz ti tam svieti cervenym, ze jedna nova a na to staci kliknut. mas?
baby co planujete alebo co ste mali ako predjedlo? musim ist zadat menu, ake si predstavujeme, tak by som chcela nieco ine ako salamka, syr... :-)
a co po polnoci, co ste podavali? alebo co by bolo podla vas ok? :-)
lilly, ja som chcela nejaku muslu s lososom alebo nieco na ten styl, ale ked sa všetci do mna pustili (vratane mamy a hlavne svokry) tak sme mali nieco v rajcine ... už neviem...
skus sa tam opytat, ci vam nejake menu nevedia ponuknut...
dezert si daj vyprazanu zmrzlinu....
lilly..my budeme mat predjedlo, polievku, hlavne jedlo a okolo 21-22,00hod. budeme mat studeny a teply bufet
bude tam vsetko mozne (oblozene misy, sunky, syry, zeleninove salaty, ovocne salaty a vela ineho...a tiez ryza, zemiaky, kuracia rezne vyprazane, alebo prirodne, kuracie sote, vypr. sampiony.....a vela vela ineho)
nam sa tato varianta velmi paci, hlavne je, ze kazdy si bude moct dat kolko chce a hlavne kedy chce..