Ahojte kocky, stichla som,lebo ja som bohuzial este v praci a stresujem sa tu nenormalne. Neviem sa dockat dovolenky.
Yukaya dufam,ze sa tu este budeme stretavat a vypravat o zazitkoch. Napis este viac. Budem sa tesit. Len skoda,ze na nete budem uz len dnes a zajtra, pak letim domov do Prievidze, chystat vsetko potrebne.
Neboj Mzuzka, urcite tu budeme s tebou... Tak pa :-D
Ahojki, veru budem, ale aj vela pit, idem si hned aj zarobit sumak. tak pa. ja uz kavu nejdem pit, citala som to tam v tych radach, ze aby som nemala do soboty zltsie zuby :-D
dudasik, pi v pohode, tak vela to zasa nespraví, inak bola som raz za svadbu na WC v satach ale nejak som to zvladla.... V sobotu som mala prvu kavu u kadernicky. Fotky neviem ake budu ale moc sa mi nepacia, lebo som nevyzerala na nich moc dobre... no co uz.... 8-(
fotky sa mi moc nepacia, lebo som tam hrozna ale pocit to bol vyborny fakt ani som si nemyslela, hlavne v kostole ma vsetko dojimalo... asi preto ze tam boli ti ludia ktorych mam rada..... knaz nas poznal, takze to bolo take osobne a bolo to vyborne....
Presne tak, kazda nevesta je krasna a dolezite je ao si sa citila ty.... toto uz je len tvoj kriticky pohlad.
Tak ako ja na moje saty, som z nich zmatena a tiez sa nepacim sama sebe, ale necham to na zhodnotenie druhych, hlavne na mojeho draheho...
Tak vela stastia Yukaya a gratulujem ku sobasu, nech sa vam dari :-N
Cauko cauko, uz som tu. Mala som este dovolenku a teraz som uz zase v praci, co je asi ta najnegativnejsia vec na celom tomto nadhernom vikende.
Ale pravdupovediac pocity mam zmiesane, lebo ja som tak mierne dost narocny clovek, tak samozrejme, par veci nevyslo tak ako som si priala. Zachvilku dam nejake amaterske fotecky do albumu. Tak vam dam vediet.
Zuzka, nejake fotecky som tam uz dala, ale tie profesionalne neviem kedy budu. Trosku sa aj obavam, ze to nebude bohvieco, bolo mi strasne teplo, slniecko nam prazilo do oci a nemali sme vobec cas. Takze neviem neviem. Dufam,ze aspon par ich vyjde.
a ako oznamenie? Ake planujes? Nepotrebujes s niecim pomoct?
ja som fotočky pozrela, boli ste úúúúúplne najsamkrajší :-N A slniečku sa teš, ja sa veľmi bojím, že mi bude pršať, to by mi asi pokazilo celú svadbu, kvôli autám a koču (kuk vyššie fórum )
Už som dala do môjho albumu aj ukážku oznamka ;-) Ja si ho totiž vyrábam sama
Neboj zuzik, nebude prsat a ked bude, ja ti poziciam dazdnicek, potom budete aspon vela vela bohati. Takze aj tak dobre aj tak. Nech to dopadne ako ma. Nadtym sa netrap.
A oznamko je origos, navrhujes sama? Vsak je to prijemna starost, aj ja som sa s tym nasim celkom prehrala.