sharon, nastavajuci robi dj, takze v jedalni v telekomunikaciach uz bol.. vraj to nebolo zle, ale nebolo to na urovni restauracie, ale hostia aj on boli vseobecne spokojni.. ja osobne si myslim, ze je uplne jedno, kde to bude, ale aku zabavu si spravite.. urcite je to tam volnejsie a vo viacerych veciach vam vyjdu v ustrety ako v restauracii. takze by som si s tym nelamala hlavu. my budeme mat hostinu na fuggerovom dvore.
Ahojte kocky, tak my tiez budeme mat svatbu v BB toto leto. Povodne sme planovali fuggerov dvor tiez, ale nakoniec sme vybrali beniczkeho, kde bude aj obrad aj zabava.Mozem sa opytat kde si nechavate robit kyticu a neviete o nejakej dobrej kapele? Nezijeme na slovensku, cize vsetko tak na dialku vybavujeme.
my budeme mat tiez svadbu na fuggerovom dvore, uzasne miesto, prostredie....odporucam, iked, tento rok uz velmi volne terminy niesu
Ja by som potrebovala poradit ci nepoznate niekoho kto robi autobusovu prepravu na svadbu. dakujeeeem
Ahojte babenky...ja som pôvodne tiež plánovala fuggerov dvor...je to tam naozaj úžasné ale pre 80 ludí príliš malé...S kvetinárstvom ešte ani ja neviem...máte nejaký typ? :-D
Caute kocky, aj my budeme mat svadbu v BB, hotel Dixon. Mame uz kameramana, DJ, fotografa, starejsieho a obrucky, takze teraz mam chvilu pokoj... no a o mesiac zacinam riesit saty. Mate nejake tipy na dobre salony v okoli BB? dakujem :-D
Ahojte kocky, tak my budeme mat obrad vo Farskom kostole /za Barbakanom/ a obrad v Hoteli Sachticka. Tiez sme chceli u Beniczkeho, ale budeme mat okolo 80-100 ludi. Fotografku asi Zuzku Gerhatovu AXIS FOTO /este nepotvrdila/. Prosim tiez o radu ohladom starejsieho. Moj snubenec je Anglican, takze anglicky hovoriaci by bol 'ideal'. Nepoznate niekoho?
Svadba bude 11Juna 2011 /zijem v Londyne a snubenec je z Juznej Afriky/, takze casu este ako maku ale uz teraz sa trochu stresujem ohladom jazykovej bariery. Vdaka
Inak moj bracek aj kamaratka mali svadbu na Fuggerovom dvore. Brat bol trosku nespokojny so servisom, mal vsak vyse 80 ludi v dvoch miestnostiach a bolo malo casnikov... Kamoska velmi chvalila. Mala vyse 50 hosti. :-D
miska200: co do salonov, tak ja som v BB okukla dva salony a teda nic moc ani nahodou :-S cize ja by som doporucila Nicole v ZV, to je od BB asi salon s najlepsimi satami. Sice ich pristup by bol na inu diskusiu ale vyber kvalitnych siat maju jednoznacne najlepsi. Akurat som teraz nedavno citala, ze maju otvorit novy salon so znackovymi satami niekde na konci dolnej, na hustaku. Bohuzial naozov si vobec nepamatam :-N ale ak to najdem tak to sem pisnem.
1
1
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.