kto organizoval tu vystavu?Lebo som sa v tom stratila,ked sa tu spomina pani postarka a pani z nejakej agentury...jedna sa o tu istu osobu alebo ako to je?
ako môžete niekoho takto uražať a hodnotiť kto čo robil v buducnosti a ako to robi teraz ,vydela niektora pracu tej poštarky čo tak kritizujete ,ako su zakaznici spokojny ked sa Vám nepačilo ,že sa vyberalo vstupne načo ste tam šli,a že bola kopia výzdoby stolou tak si asi bola slepa,a ked sa niektorej nepáčila výzdoba aut je jej problem daj si tam čo chceš hlavne že sa pačila inym ,
baby prestante sa tu hádať, každá máte vlastný názor, mna ste tu už sfukli pod čiernu zem, ale úlohou tohto portálu nie je rozhádať nás, ale aby sme každá vyjadrili svoj názor, a navyšše, každá si urobíme takú svadbu aká sa bude páčiť nám, nemôžeme mať predsa všetky rovnaký názor a vkus. viete ako by vyzeral svet keby to tak bolo? bol by fádny a nudný. tak už s tými hádkami prestaňte. ;-) zakopte vojnové sekery, nemá to zmysel :-N
co by ste cakali na tej "vystave" ved vsetky veci pani postarka vozi z ukrajiny a podobne.nedavam jej dlhu buducnost.mala by sa poucit.takto len prichadza o zakaznikov.
lucka06, mas pravdu,ze sme ta minule sfukli, to len preto ze sme sa tesili, ale teraz to naozaj na tej druhej vystave bolo ovela horsie, sory, nemyslela to ziadna z nas zle, vsak baby, len sme chceli naznacit, ze netreba byt narocny...nemam pocit, zeby sa dievcata hadali, jedine tu oponuje a ocividne je nastvana je maria7, myslim, ze kritika sa zle znasa, lebo ona je ta pani postarka, no vidim, ze nezvlada situaciu, a pani postarka, ako ste zacali svoj nenapadny prispevok, poculi ste ze 8.5. bude vystava? reklama sa vlastnej firme nerobi?! tak ste rozculene pokracovali v poslednom prispevku, - ako mozete niekoho urazat , kto co robil je minuly cas takze v minulosti, nie v buducnosti... a videla sa pise s makkym i nie Y...a mimochodom bola som na svadbe v zimne zahrade v Metropole kde ste zdobili salu, vsetci boli pohorseni
no babenky, pridavam sa, lebo sa zacinam celkom bavit, ako spominala afibenka, caro osobnosti ma nieco do seba, a komentar k p. zo svadobky nie je nutny, ta pani postarka mi poslala na IP tento text... viprosím si abi si niekoho uražala že hovno pani vie čo vieš ty ukaž niečo ty a potom hodnoť...co poviete celkom podarena veticka, takze komentar nie je nutny...hihi, napiste este nieco nech sa posmejeme, ked uz nebola sranda na vystave tak nech je teraz
no smartik, tak to fakt robi pani zo svadobky z Levocskej? no parada, lebo ja som dostala tiez na IP taketo vyjadrenie :
...počuvaj ti nebudeš nikoho uražať ,ked sa ti niečo nepači tak načo si tam išla ha, ako môžeš vedeť že druha výstava bola kopiu , ako môžeš vedeť kto bol prví ,čo si ty dokazala v živote urob ty niečo...hahaha
No maria7 ako mozem vediet kto bol prvy? asi tak ze najprv je 1.5 v kalendari a potom 8.5. hahaha, boze dievcata, tak toto snad nebude citat nikto zo zapadneho Slovenska, lebo pani postarka nam robi gramaticku reklamu :D
simone 1.5. sa konala vystava v Metropole organizovala ju pani z agentury Amadeus a druha 8.5. bola v Dome kultury ako jej dievcence dali meno p.postarka, ide o 2 osoby, ty si nebola ani na jednej? Skoda...
je vidiet , ze sa konecne bavime...ako spominala krispin12 predtym, Spisska je malinkaa, a treba aby sa tu nieco dialo,sak treba dat nejake navrhy pre nevesticky, mohli by sme sa stretnut a zorganizovat nejaku seansu pre minule a buduce nevesty, aby si vymenili nazory a skusenosti, co poviete??? to by bol babinec...
tak snad sa pre nevesty vymysli nieco nove, co tu este nebolo, ja som napr. uz mamina a rada by som sa nielen podelila o skusenosti ale aj nieco nove pochytila, ale verte mi ja by som sa chcela vydavat este raz! Teraz su ovela krajsie saty a kvoli nim by to stalo za to, normalne ked som videla modelky tak sa mi zachcelo este raz si to vyskusat... :D
aj ja to mam za sebou, ale v rodine bude este zopar svadieb, tak sa velmi tesim ako budeme obliekat nevesticku, mne sa pacilo ako priniesla sesternica fotky a videjko z vystavy v Metropole z cepcenia, normalne mi vyhrkli slzicky, take pekne emocionalne to bolo...keby som tam bola osobne tak to by bolo placu :D
nejako ste sa babenky rozcitili, to je dobre, to su pozitivne ohlasy, tak snad sa bude v Spisskej este nieco diat, no najprv si zistime kto to bude organizovat :-D lebo tie horne komentare , hlavne od p. postarky, ma len upevnili v mojom presvedceni, ze vyuzit treba sluzby odbornikov...
ja sa tiez pridavam, bomba jak nam to spolu ide...konecne nech sa nieco deje a hlavne nech to ma uroven a z minulych prispevkov je smutne, ze si niekto ??? neda poradit a nechce si vziat si z komentarov ponaucenie, ale nadava , u nas sa hovori : trafena hus zagaga a ona zagagala, tu ale i cez IP. No a k tomu ako spominala marilin8, ukrajina to isti x-)
caute babenky. Takze som to tak pochopila, že p. postarka pravdepodobne neznasa konkurenciu a nenavydi, ked je niekto lepsi ako ona. Ale co uz treba navstívit odborníkov. ;-)
ano dominika, pridavam sa, iba inteligent prijme pokorne kritiku a pouci sa ;-) , no ako si spominala pani postarka nema rada, ked je niekto lepsi ako ona?... ak prepacis poopravim ta, aranzeriek je v meste viac a myslim si, ze vsetci su lepsi ako ona, kamaratka mala svadbu s cudzincom v Jablonove, a myslim si, ze vo svojom albume kratko a vystizne komentovala spolupracu s nou... Neodporucam!
ahoj krispin12tak ahoj tak to mas pravdu ked myslis dekac vystava mne sa pacila ale mam tiez dotaz na tie krasky co tam sedeli a braliiii vstupne boli strasne protivneeee
lucka 06 dobre 2 solarka vedla seba su na Zimnej neviem ake cislo,vedla masiarne Mecom na poschodi a hned 2 brany vedla je dalsie tiez v brane na poschodi, myslim p. Kralova je majitelkou
lubca25, pridavam sa, verme, ze sa sluzby v buducnosti fakt vylepsia, lebo pokial tam budu taki ludia XY ako v DK, tak sa toho asi nedozijeme. Inak na DK musim povedat, ze vystavovatelia za tu nemoznu situaciu nemozu, musim sa ich zastat, oni boli pozvani, p. z pozicovne v DK vyzerala byt sympatacka, ale ta postarka...ruky prec...
no dufajme, ze ak pani postarka pochopila, ze nestojime o taketo sluzby sa z toho pouci, ved jej nechceme zle, ale musi uznat, ze nepatri tam kam sa tlaci... no verim,ze v blizkej buducnosti niektora zacne znova nejaku zaujimavu temu, a znova sa stretneme pri pokeci na fore, teda ja mozem az vecer, ale tesim sa ...