Svadobné poháre pre novomanželov

Profilova fotka
Ahojte babenky, včera som obehávala obchody vo Zvolene a našla som krásne svadobné poháre podobné týmto, čo mám v albume: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... 2 ks - 900,- (so srdiečkami a gravírovanými obrúčkami) 2 ks - 1.300,- (s lomenou stopkolu a nádychom napr. do marhulkova a na vrchu sú gravírované obrúčky) Sú naozaj krásne :-) Musím trošku počkať, do augusta im prídu aj s červenými srdiečkami,teraz maju so zlatými a striebornými srdiečkami
peknučké... :-)
Profilova fotka
:-) Vďaka za pochvaľu a hlavne najlacnejšie čo som našla,pretože napr. v OD Prior stal 1ks tych 800,- sk a neboli vôbec pekné a dokonca boli z tenkého skla...tak Gaja, ako idú prípravy na svadbu? Stihla si už začať robiť napr. pierka pre hostí?
To je čas :-) , či nie? nO tak teda tie som ešte nerobila... ale za to už máme poháriky, teda momentálne sa gravírujú... mám ich odfotené z obchodu, ale nie sú tam dobre vidieť, lebo všade kopa skla a všetko sa tam odrážalo... Potom, keď ich budeme mať tak odfotím a dám do albumu ;-) ale ak chceš, môžem ich dať na chvíľku do albumu :-)
Profilova fotka
no uz som to pisala v podobnej diskusii, pozrite na moje svadobne pohare, a hlavne cena je zaujimava - jeden 80-, Sk - . http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... fotka je trochu tmava, ale su to vlastne pohare, ktore normalne zvyknu este zdobit, ale mne sa nepacili a tak som zasla k nim do skladu a kupila si ciste. Je to fajne hrube pevne sklo, mliecne a srdce je normalne priesvitne a ked som v nich mla cervene vino tak to vyzeralo krasne. mam to z frimy Glassdecor , maju aj stranku www. glassdecor.sk, vyrobnu maju v Kosiciach, ale aj kdesi na strednom Slovensku - adresa je na stranke.
Profilova fotka
Dobre Gaja tešim sa :o) Pofoť a potom pridaj do albumu, budem sa teškať :o) O vďaka bronau, idem mrknúť na stránku sú peknék, ale vieš ako sto ľudí sto chutí, takmer každý chce niečo iné, tak ja pistím po tych mojich :o) ale idem pokukať
ja hovorím len jedno, dobre, že sa všetkým napáči to isté... to by bola nuda... pre každého sú tie jeho NAJ. a tak to má byť :-)
Profilova fotka
:-) jasnačka aj môj názor Gaja :o) inak bola som na tej stránke čo ponúkla bronau mrknúť tiež pekné, ale zdajú sa mi moooooooooooc prečačkané...aj keď všetko sa dá podľa predstáv snúbencov, prispôsobiť...
Profilova fotka
Ja som si vybrala pohare v sv. salone Bliss v Trnave, 2kusy stoja 450 Sk (s vygravirovanim nasich mien). ale nemam foto, spravim v piatok a dam do albumu.
Profilova fotka
ja mam gfoto nasich poharov v albume, ale budu na nich namalovane postavicky z oznamka nasho... sa tesim... ;-). 2 poháre ma stali 440,-sk
Profilova fotka
Ahoj Bronau, pozrela som na tvoj odkaz ohľadom pohárov, ale nevidela som ich tam. Napriek tomu som poslala mail do tej firmy, odpísali mi, že tie poháre nie sú od nich. Odkiaľ si ich teda mala? Môžeš opraviť tú adresu a napísať...? Bola by som Ti vďačná, poháre sa mi páčia. Zatiaľ som ich v meste nikde nevidela. ďakujem.
Profilova fotka
ahoj laurajana, nemas fotku aj tych s tym nadychod do marhulkova? Alebo nejaku www stranku kde ich maju? D. :-)
Profilova fotka
Laurajana, ale musela sa asi pomýliť, lebo tam ich nemajú. Písala som si s nimi, od nich tie poháre nie sú. Takže to musela byť iná firma. Ale ktorá?
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Veď práve Marcelka, že som tam ani ja tie jej poháre, čo má v albume nevidela...takže treba asi čakať na jej odpoveď...ako si sa vybuvala? :-)
Profilova fotka
Na vysvetlenie k tym mojim poharom: Tie com sme mali su vlastne polotovar, nepomalovane. Ked si vsimnete, tak tie co maju v ponuke su vsetky ozdobene a mne sa to nepacilo. Tak som bola priamo vo vyrobni a poprosila ich, ci mi nepredaju nezdobene a v pohode mi predali . Mozno by sa dalo zistit, odkial maju oni tie pohare a kupit priamo tam. Marcelke skusim pozriet priamo v tej vyrobni u nas v Ke. :-) Napisem potom ako sme dopadli :-)
Profilova fotka
:-) Ahoj bronau...aj som si myslela, že si to vymyslela pekne, pretože oni ich tam majú riadne prečačkané :o)
Profilova fotka
Marcelka - prave som hovorila so sefkou tej firmy, a poslala som jej fotku tych mojich . Povedala, ze sa na to pozrie a da mi vediet , ci ich maju a ci sa daju objednat . :-)
Profilova fotka
Si poklad!!!! Vďaka. :-D
Profilova fotka
no tak ja som trosku sekla. v piatok som bola v salone v TT a 1 ks pohar stoji 370 Sk + pieskovanie nasich mien + postovne vyjdu 2 ks = 1140 Sk. strasne vela sa mi to zda.... :-|
Ahoj my mame taketo,tie co ma laurajana v albume su uz okukane a nic v zlom ale ako na moc ale kolko ludi tolko nazorov,vam sa zasa nemusia pacit co mame my http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Profilova fotka
:-) Nič v zlom Laurajana okukané?! Nevadí, ale pekné, moderné a vkusné...aj Tvoje sú pekné, ale tiež som ich už videla, nechcem sa hádať, ale vieš koľko tu je budúcich neviesť kamilečka a každej sa páči niečo iné, takže napr. Tvoje sa zasa mne zdajú okukané, nie na týchto stránkach, ale na svadbách, čo sa týka tých, na ktorých som už bola dosť veľa mladých ich už malo :-(
kde sa daju kupit tieto babenky neviete v BA? http://www.glassdecor.sk/Image/_photo... dik
Profilova fotka
Pappo...akurát to mám zistiť jednej kamoške z BA, takže u nás v ZV ich majú v OD Witmann, nakoľko si z BA - zajtra možno aj dnes pôjdem do mesta, tak sa opýtam na dodávateľa, ak sa neozvem dnes, tak v stredu ráno určite...dobre? Ak to má trošku čas tak v stredu určite vyzistím, ok? Ozvem sa :-)
ahojte dievcata, potrebujem vas nazor, musime mat tieto pohare? ked si predstavim, ze moja sestra na svadbe si z nich iba raz odpila a teraz ich ma uz 8 rokov zaprasene v skrini, tak sa mi to zda zbytocne, co hovorite?
Profilova fotka
Podľa mňa je to na vašom rozhodnutí. Moja kamoška tiež nemala vlastné poháre, dokonca ona si požičala poháre od jej kamošky, ktorá mala svadbu pred nimi. Len si z nich raz odpili a to bolo všetko. Je to len na vás, ako sa rozhodnete.
Profilova fotka
pappo, predavaju ich aj v LV v salone Sofia /tam kde si skusala svad.satocky/ a maju ich za super ceny. ale krajsie maju v salone Sisi na tej hlavnej obchodnej ulici v LV smerom k trhnu tak na pravej strane vo vnutri hore sa ide schodami, maju tam pekne a nie gycove, aj graviruju.
Profilova fotka
pappo ale over si to ci este spolupracuju s tou firmou v Sofii pretoze vlani s glassart aj s toutou firmou spolupracovali. aby si tam nesla a nahodou ...
lenka1, my sme sa tiez rozhodli, ze ziadne ocacane pohare nam netreba, kupili sme si v IKEA obycajne velke 0.55 l za 79 sk/kus, dame maslicky je to. A potom do nich mozme doma napr sviecky naaranzovat,ked sa na nich zacne na policke prasit :))
Profilova fotka
Laurajana, skusim to este raz. Nevies mi povedat ako sa vola ten obchod vo Zvolene co maju tie pohare s nadychom do marhulkova? Alebo ci nemaju nejaku www stranku? A nahodou fotku tych poharov nemas???? Fuuuha ako som sa rozbehla, co?!!!! :-D
Profilova fotka
Ahoj Ali, dnes idem do mesta skrz svadobné šaty, takže mám to v pripomienke a zbehnem aj do tej predajne a vyzistím kontakt na dodávateľa, keďže aj TY si z BA tak aby nebol problém, uprosím tetušku, nech mi to posunie, spomeniem, že ma o ne záujem veľa kamošiek z BA...neboj nejak to dnes postiham, poriešim a dáááááááám Vam zajtra vedieť. Pripisujem si ťa do zoznamu...cez internú poštu zajtra dám vedieť, dobre? Zatiaľ pekný dník :-)
Profilova fotka
Ali a dokonca som niekomu podobné videla v albume, počkaj idem pokukať, ak nájdem dám Ti vedieť ako vypadajú, dobre? Juj veď Ty to máš v apríli a my august :o))) tak idem rýchlo hľadať

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?