Mám strach ísť do svadobného salónu. Mali ste aj vy také stavy?

ahojte nevesticky a buduce nevesticky chcela som sa vas opytat ako ste sa odhodlali ist si zajednat saty ja ked som bola mladsia si pamätam ze sme chodili s kamoskami len tak mrknut ale neviem si predstavit tam teraz nabehnut a povedat ze by som si chcela skusat saty... :-| mam aj strach pretoze tu na stranke su saty len s chudymi nevestami ja teda stihlostou neoplyvam :-( mali ste aj vy take stavy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kvietoček, nemaj žiadne "stavy", práve naopak, teš sa :-) ! Ja ti teraz možem už len závidiet, tak rada by som si to s tebou vymenila. Len sa pekne odhodlaj - zober kamošku a budeš to mat lahšie a choď ! A nerob si starosti ani kvůli postave, každá nevesta je krásna, to mi ver! Držím prsty :-) !
Odpovedať
Profilova fotka
Kviotecek, skusanie svadobnych siat je sranda, budes sa citit ako princezna - uvidis!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chodila najprv sama... okukala a vyskúšala som čo mi napadlo a potom so chodila s fotografom a fotil ma vo vybranych modeloch... rozhodne si to uži, to je na tvojich prípravách asi ta úplne najsuper vec... :-D svadobné šaty dokážu zázraky...
Odpovedať
Profilova fotka
Kvietoček, vôbec nemusíš mať obavy z Tvojej postavy, veď v salónoch je toľko šiat na výber, a nielen pre chudé nevesty, ako si ich nazvala ;-) ja keď som si išla vyberať šaty, tak som vôbec netušila, aké chcem, bola som s kamoškou, ktorá mi poradila, čo mi pristane :-) takže vezmi niekoho so sebou, komu dôveruješ, že Ti naozaj povie svoj názor ako v šatách vyzeráš a potom už len skúšaj. :-) len tak zistíš, čo Ti pristane a v čom sa dobe cítiš :-)
Odpovedať
ahoj my si to ideme s kamoskami uzit :-) napriek tomu ze ich nakoniec asi kupim v jednej predajni skusanie si nemozem nechat ujst najma ked sa kamosky na to tesia :-) uz ma do jedneho salonu aj zatiahli ale tam sme si este len obzerali saty z katalogov (a na fotak ma tiez kamoska nahovorila ze bude z toho pekna seria)
Odpovedať
Kviotecek,vdaka za otvorenie tejto temy. :-) Tiez si nie som ista prist tam a skusat...Co ak sa mi nic nebude pacit po asi hodine co ma budu obsluhovat poviem ze nic moc dovidenia? ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je v pohode, urcite su na to zvyknute...... vzdy mozes povedat...dik,idem este popozerat a premyslim si to.... :-D to je moja teoria
Odpovedať
kocky a preco by ste si mali vybrat v prvom salone ved ako citam tuto stranku vacsina kociek obehala viac salonov+
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, ja dnes idem prvy krat a som z toho nervozna
Odpovedať
Bubet, tes sa z toho! Neboj sa vybrat si tie naj! Nedaj sa odradit nicim a nikym. Ak Ti mozem povedat zo svojej skusenosti, tak je to ta najzabavnejsia vec co sa celej svadby tyka, ja som si to totalne uzila. Chodila som s kamoskou (moje druhe kriticke ocko) a bolo to neuveritelne. Ked teraz na to tak spominam, tak asi TOTO sa mi najviac pacilo z celych priprav. A poskusaj vsetko mozne, nech si vies vybrat spravne! Drzim Vam vsetkym palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyskúšaj si všetky tipy šiat, aj tie, ktoré by si si nikdy neobliekla, lebo si myslíš neviem čo... budeš možno prekvapená... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kvietocek, pripájam sa k ostatným dievčatám a tiež ti poviem, že je to skvelý pocit vymienať na sebe všetky tie nádherné šaty. Ja som to robila v 3 kolách. Najprv som obehala zhruba všetky salóny v meste a vypytovala sa kedy dostanú nové kolekcie, potm som išla "naostro" a hneď v prvom som si šaty vybrala. No a potom som ešte skúšala ďalšie šaty v ďalších salónoch, aby som si užila, a aby som sa utvrdila, že mám zarezervované tie najlepšie :-) A ešte jeden postre: už som to tu niekde písala, že som si vybrala šaty, ktoré sa mi na fotkách, ani na vešiaku vôbec nepáčili - a keď som ich obliekla, hneď som si bola istá že ich chcem (a zatiaľ ma to stále drží :-) ) Takže skúšaj všetko, čo majú v tvojej veľkosti, možno sa aj tebe prihodí to isté ako mne... Držím palce!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, tiez ma este len caka mapovanie salonov a vobec sa netesim :-( Viac krat som sa v clankoch docitala, ze svadobne saty by sa mali skusat uz so svadobnym spodnym pradlom, zda sa mi to cudne, lebo spodne pradlo sa da šatam prispôsobit, ale šaty spodnemu pradlu nie. Ako ste to skusali vy?
Odpovedať
Profilova fotka
alibaba, problém by to mohol byť v prípadne, ak sa chystáš mať korzet pod šatami... vtedy je to dosť podstatné... ovplyvní to totiž, ako sa budeš v šatoch cítiť... pokiaľ plánuješ normálnu svadobnú podprsenku, nemyslím, že je podstatné mať to so sebou... ksôr topánky vo výške tej, ktorú chceš mať... ale aj to sa pri drvivej väčšine šiat dá upraviť... ;-) Hore hlavu a teš sa, princezná 8-)
Odpovedať
Madeleine - V akom casovom predstihu si si rezervovala saty? Pol roka dopredu (to je moj pripad,planujem si vybrat saty teraz v dec. a svadba je v juni) sa mne sa tak akurat, mozno uz trosku neskoro, no moja rodina a kamosky ma odhovaraju ze mam pockat tak do marca-aprila. Vraj cim skor si saty objednam tym viac dievcat ich bude mat predo mnou a saty budu znicene. Je to hlupost, nie? Ved saty mozu byt znicene aj po jednej neveste. :-D Co poradis, ty to uz mas vsetko uspesne za sebou a vidim ze bolo super zorganizovane. Dik. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk: 6 týždňov... ;-) Ja som svadbu zorganizovala za mesiac... vybralis me si šaty, šli na dovču a potom urobili svadbu... podľa mňa je tiež nezmysel si rezervovať šaty pol roka dopredu a to z niekoľkých dôvodov. 1) nevieš koľko dievčat ich bude mať, to nie je len o ničení, ale chceš byť predsa i trochu iná ako oni, a pol roka je 26 sobôt... 2) šaty sa pri každom praní trochu znehodnotia (korálky, perly, čipky) a materiál starne, šedne, alebo biela žltne. 3) salóny často doobjednávajú nové a nové šaty, v januári prídú ďaľšie nové kolekcie 4) v Ba bude v januári svadobný veľtrh, čo ak ťa niečo osloví viac? 8-) Dala by som si ešte čas, pol roka sa mi naozaj zdá byť veľa... ;-) Urobila by som to jedine, ak sú tie šaty extrémne výnimočné, tým pádom i málo požičiavané a som na tristo percent presvedčená, že toto je ono.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ak, tak v salóne, kde mi dovolia šaty i v stredu pred svadbou zmeniť za iné nepožičané, za salón, ktorý má viac modelov, ktoré ma oslovili... (čo ak priberieš, schudneš, ... ) šaty majú tiež svoje medze... ;-)
Odpovedať
Problem je ze my zijeme v UK takze domov idem teraz na Vianoce a potom opat v marci. Tvoje dovody su dobre,takmer si ma presvedcila :-) , len sa obavam ze potom nebude z coho vyberat, ze mi ostanu len take obycajne saty. Ty si mala pocit ze mas z coho vyberat alebo ze si musis nieco vybrat? Najblizsie salony su pre mna v Kosiciach a zajdem asi aj do Zvolena. BA je prilis daleko, to nestiham. Diky moc za vsetky tipy. Si zlata, ze stale radis nam co nas to este len caka. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lara ja som tiez v Anglicku a teraz idem domov cez Vianoce a potom uz len na svadbu - takze ja musim vybrat teraz, ale urcite len pod podmienkou, ze by som mohla zmenit model, keby cosi...
Odpovedať
Profilova fotka
lara, ja ti neviem, zo všetkých šiat, čo som chytila do ruky, a to ich bolo skutočne nehorázne, mi asi pri dvoch povedala, že sú obsadené... ani ma to nezamrzelo, lebo som moc vymýšľala... potom ti navrhujem, obehni si salóny, a rozhodni sa pre šaty naozaj v salóne, v ktorom majú veľký výber... aby si sa v prípade, že do marca zmeníš názor, mala pre čo iné rozhodnúť... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a myslím, že keď prídeš v marci, máš do júna naozaj ešte dosť času... ale to je môj názor... ;-) aj tak si urobíš po svojom, tak to má byť... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vcera som pobehala niektore salony , odporucam salon Michelle velmi ochotna obsluha, ale zlu skusenost mam zo salonom EVITA
Odpovedať
Tak to bude najlepsie. Vyberiem si saty s tym ze si ich mozem v marci zmenit. To ma predtym vobec nenapadlo! Takze budem mat istotu ze nejake saty, teda saty ktore mi padnu do oka v dec. ale s tym ze mozno v marci budu lepsie, novsie atd. Super. Diky kocky.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, poradte mi prosim, ktore saty si mam vybrat
Odpovedať
ja som pozerala tvoj prípravný album. Veľmi si sa mi páčila v tých šatách s tým golierom :-) V ktorých sa cítiš ty najlepšie?
Odpovedať
Baby, nezdá sa Vám byť prehnané, keď si moja budúca švagriná vybrala šaty 18. novembra 2005 po návšteve 2 svadobných salónov a vyskúšaní asi tak 10 šiat, keď svadba je 27. mája 2006? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Bubet, podla mna tie posledne, ale skus sa este poobzerat, mozno najdes take, ktore Ti nikto nevyhovori aj keby chcel... :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katrin, ti boli uplne prve , ktore sa mi pacili , citim sa v nich velmi dobre len okrem mna nikomu sa nepacia.
Odpovedať
bubet, podľa mňa goloso alebo gabriela mercedes :-)
Odpovedať
tak o čom teda váhaš??? uvidíš, budeš spokojná x-) Už som to tu niekde písala, že by si si mala vybrať šaty, v ktorých sa budeš cítiť pohodlne.. veď ty ich budeš mať na sebe 8-) A myslím, že aj adase sa na tebe páčia :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?