Svadobné šaty. Kde sa dajú kúpiť pre moletku v Košiciach ?

Dobry vecer, akurat som sa zaregistrovala, nasla som tuto stranku vlastne kvoli mojmu problemu. Vsimla som si, ze je tu viac tem tykajucich sa moletiek, nevies XXL, baculiek, ale ja potrebujem surne pomoc, preto zakladam novu temu. Minuly tyzden som obehala svadobne salony v Kosiciach s domnienkou, ze saty pre moletku v KE zohnat problem nebude. No myslim, ze som sa velmi mylila. Ostala som velmi sklamana, neviem, kam mam este ist. Prosim vas, ak mate nejake tipy, kde sa daju zohnat saty pre moletku, dajte mi vediet. Hori mi termin, styri mesiace do svadby. V salonoch na mna pozerali, ze co zhanam teraz, ze je to neskoro. Tento tyzden este popozeram Presov, ale sancu tomu nedavam. Ak mate ozaj nejake dobre tipy, som schopna obehnut aj ine mesta, ale nechcem tam ist len tak, bez nejakej rady a nic tam nenajdem. V krajnom pripade by som si dala aj usit, ale neviem, kde by mi dobre usili. Nechcem vyzerat ako svadobna torta alebo ako stara baba, ktora si ich oblieka na treti sobas...Predsa len som mlada baba, preto chcem byt krasna nevesta aj napriek kilam navyse...Budem vam velmi povdacna..Natalia.
Odpovedať
ahoj natalka nechce sa mi verit ze v kosiciach nemozes zohnat saty. ak nie pozicat tak hadam usit by mal byt ochotny kazdy. ja mam svadbu v juli a dam si saty sit aby boli presne na mna. skus nejaku sukromnu krajcirku alebo este do polska by si mohla skusit.
Odpovedať
borci, hm, no, je to tazke. vsade len take male cisla, ale ja som cudna postava, cize mali mozno aj vacsie, ale vsetko tak divne site, alebo precackane, hrozne vela koralikov, brr..na to ja nie som. Bojim sa trochu sitia, aby to blbo nedopadlo.
Odpovedať
Ahoj natalka urcite sit, neboj sa ze to nedopadne dobre, navstiv nejake krajcirky povedz predstavu a uvidis podla ich pristupu ze ktoru si vyberies. Nestracaj cas hladanim niecoho coho je na nasom trhu NEDOSTATOK ! Mna to tiez rozculuje ked nemas 40kg a meter osemdesiat tak na seba nic nezozenies nieto svadobne saty ]-( Ja si tiez davam saty sit lebo v kazdom salone na mna kukaju ako keby som chcela zlate prasa a to chcem len elegantne svadobne saty v ktorych by som vyzerala pekne a nie staro a divne... ]-( Nic sa neboj sikovna krajcirka to zvladne a ty budes krasna nevesta, vela stastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj natalka, ja mám ten istý problém. ked som začala zháňať šaty, tak som si myslela, že predsa nejaké nájsť musím, ale bohužiaľ. bola som aj v poľsku. v novom targu. ale tiež majú iba pre cverny. môžu ti aj ušiť, tak od 10.000 vyššie, ale to môžu aj na slovensku.
Odpovedať
V jednom salone bola mila baba a ta povedala, ze oni su novy, ale nech sa nedam odbit inde, kde uz funguju dlhsie a ze v ziadnom pripade nemam chciet zazltnute saty, ocacane, ktore poziciavali pred piatimi rokmi a silou mocou sa ti snazia vtlacit, ze to teraz ide do mody. katkosko, no a ty to ako ides riesit? hm? normalne ma chyta debka... lauruska, si velmi mila, dakujem...drzme si navzajom palce...
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ešte idem túto sobotu do Krosna a ak ani tam nič nezoženiem, tak si dám ušiť, ale problém je v tom, že neviem, či to časovo zvládnem. už som rozmýšľala aj nad jednými, ktoré som skúšala v jednom salóne a dali by sa upraviť, ale neboli také tie naj aké by sme všetky chceli. tak asi vieš ako sa cítim. ešte napíšem ako to pokračuje.
Odpovedať
ahojte, katka, ahoj:), dlho sme sa necitali, ale v podstate skoro vobec sem uz nechodim, nahodou hladam daco na nete, tak som zasurfovala aj sem. V teme Kosice sa nejako uz neviem najst, neviem, k comu sa tam mam vyjadrit a zbadala som ta tu, tak som zasla.moja, bola som v Krosne minuly tyzden, poviem ti, nic moc, co sa tyka siat. A hlavne drahe, ale aj tak drzim palceky. Mne sa strasne pacia jedny saty v Martine, velmi krasne, ale sa mi maju ozvat, objednali vacsie cislo, tak cakam. No ideme v sobotu na Ukrajinu, vraj saty od 38 po XXXL a za banalne ceny. Dam potom vediet, ze co a ako.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) ja som si v Prešove našla a moje cislo tiez nie je zrovna ani 40 a ani 42, ale okolo 46 - a vyssie podla strihu, no skus v Presove maju celkom fajn vyber, no ak chces nieco celkom nove, to najdes v Life, no pozor na pristup, zalohu nevracaju ak sa rozhodnes inak, ja som si vybrala v Michell, no dobre mali aj v Angele, no len do 44-46 cisla. V Princess mali iba dvoje take vacsie cislo a nie nove, ale starsie modely, no jednoduche, ziadne cacky, macky... prajem prijemny vyber.... ivana
Odpovedať
Reagujem Ivana na tvoje doporucovanie, je mi to zvlastne, ale v prispevku salon Life si pisala, ze si prisla do salonu a ze ti zavreli pred nosom, odkial vlastne vies, ze maju nove saty a ake velkosti? A akje to tak, ze zaloha sa nevracia ak sa nevesta rozhodne inac, alebo ze sa rusi svadba, ale neviem o tom, aby v inom salone sa zalohy vracali, aspon ked som si chodila vyberat saty, tak ma na to upozornili aj v inych salonoch, ze sa zaloha nevracia. Beriem to,co si napisala s rezervou.A skutocne, niekedy neviem, comu mam na tomto fore verit............ som z toho sklamana, ze sa tu mam pocit niekedy nepise skutocna pravda doda
Odpovedať
Profilova fotka
mila doda, napisala som to zhruba pred mesiacom, mozno skor, medzitym tam vsak bola moja kamoska, ktora si tam vybrala spolocenske saty na moju svadbu a svadbu ma tyzden pred nami, tak to viem odtial, co sa tyka velkosti, chodi si tam poziciavat saty kolegyna mojej mami, tak tuto informaciu mam zas odtial. Mna na to tiez upozornovali v salonoch, takze nevidim problem, no stretla som sa s nazorom, ktory nebol so salonom Life spokojny, tak to len davam dalej. Tak ako vidis niektore informacie odo mna su protichodne, ale urcite napisem aj dobre veci, ak viem. Ak mas s mojimi odpovedami problem, je to problem tvoj, nie moj. Pisem tu svoj nazor, ak ti prekaza, staci napisat, alebo jednoducho ignorovat moje prispevky. Nabuduce ti budem povdacna ked mi nejaku tu informaciu alebo pripadne nejaku pripomienku napises do IP a do temy, ktora je uplne o niecom inom. Dakujem, prajem ti pekny den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?