Diskusiu odoberá 0 ľudí

Tehotenské svadobné šaty Piešťany. Kde ich kúpiť?

Ahojte, nevie mi niekto poradiť, kde v okolí Piešťan by som zohnala pekné tehotenské šaty?
Odpovedať
pre porozumenie biele saty znamenaju cistotu, nevinnost ked si v druhom stave mala by si zvolit normalne spolocenske saty, sorry ale nevidela som este svadobne tehotenske saty, jedine usit na mieru
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 nesuhlasim s tebou, preco by tehotna zienka nemohla mat biele saty? no ze nemoze mat biele saty sa mozno berie z pohladu cirkvi pretoze podla nich by sa zena mala vydavat ako panna, ale na druhej strane poznam x zien, ktore sa vydavali v kostole a uz boli tehotne :-) a ked zena si chce splnit sen a vydavat sa v bielych satach, preco by nemohla aj ked je tehotna??? nerozumiem...
Odpovedať
Profilova fotka
@akinomb neviem ti poradit kde v Prievidzi, ale urcite zozenies krasne svadobne satky ked sa poobzeras aj ked si tehotna x-) drzim palce!!! ;-)
Odpovedať
sorry zle som sa vyjadrila zalezi v ktorom mesiaci si, moje kamosky sa vydavali tehotne boli v 1. alebo druhom mesiaci proste sa ponahlali so svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 ja som mala co sa vydavali v 4tom, dokonca aj v 7tom uz so znacne viditelnym bruskom a nikomu to nevadilo, ze mali biele saty ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?