Bude sa hodiť ženíchove oblečenie k mojím šatám?

Ahojte. Svadbu budeme mať ladenú bielo-svetloružovo. Moje šaty sú také smotankové, tak som vymslela že ženích bude mať taký odtieň košele a ružovu kravatu. Aj kytička (látková) bude bielo-smotanovo-svetloružová. Myslite že to može byť? asi hej, ale chcem počut nazor aj iných :-) A tá kravata by bola asi najlepšie len čisto jednofarebná aby to nebolo prekombinovane, vsak? diky za rady
Odpovedať
ja budem mat snehobiele saty a moj bude mat cisto snehobiely oblek, niektorym sa to nepaci,ale nam ano a je to nas den..takto sa podla mna riad aj ty, ak sa vam to paci (podla mna je to dobra kombinacia, reps. bude krasne ladit a tak to podla mna ma byt, ze aj zenich je v bielom) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu je fakt že niesom zastáncom bieých oblekov ale keĎ sa nedávno ženil moj ocko mal biely-smotanový a vyzeral v nem super. čierny čo mal na mojej svadbe mu tak nepristál... takže pre čo nie ale zas niektorý chlap vyzerá lepšie v tmavom. moj chcel povode nejaký svetlejší ale čierny bol o 100% lepší treba oskušať
Odpovedať
to ano to je pravda, ze na kazdom to vyzera inak, dufam ze mojmu sa bude hodit biely :D
Odpovedať
Ja som si to predstavila - so svetlým oblekom (smotanovým) a pripadá mi, že to určite bude krásne. Aj keď vraj podľa pravidiel k svadobnému bielemu obleku patrí len biela kravata (alebo k smotanovému smotanová). Tak ale taká nejaká staroružová, to sa mi zdá, že by bolo krásne. Len či si trúfne na ružovú, chlapi je nenosia nejak radi väčšinou :) Keby nie, stačila by smotanová aj kravata a tú ružovú tam dáš tak, že pierko bude s ružovou ;) Môj ženích bude mať tmavý (ale nie čierny) oblek, len si ho ešte stále nekúpil. Ale na jednej svadbe som videla biely oblek a bolo to krásne.
Odpovedať
Len ešte bude aj problém zohnať smotanovú košeľu, ale snáď zoženieme...ved este mame čas :)
Odpovedať
Nepochybujem, že aj také sú k dispozícii :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?