Čo hovoríte na farebnú kravatu?

Ahojte čo si o tom myslíte ak ja mám v bielych šatách tyrkysovú šnurovačku a chcem aby mal ženích presne takú kravatu?
Odpovedať
ze ladite k sebe :) znama mala tyrkysovy kvet na satach a bielo-tyrkysovu kyticu a jej manzel mal tyrkysoveho motylika a šerpu, či ako sa to volá. a aj vyzdobu mali tyrkysovo bielu. takze v pohode si myslim.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala zltku kyticu a zenich zltu kravatu a bolo to super !
Odpovedať
Profilova fotka
A aka by mala byť? Myslela som, ze mate hlavne ladit k sebe.
Odpovedať
Určitě může být. Buď bílá nebo tyrkysová, ženich a nevěsta by měli ladit k sobě. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež za. Už máme doma pripravenú cyklaménovú kravatu aj s vreckovkou a včera som si kúpila cyklaménové svadobné topánky. Poďme do toho :)
Odpovedať
zenich podla mna jedine v smokingu....nechapem ako sa zenich moze navliect do vselijakycg farebnych kombinacia a najlepsie su tu leskle obleky, strieborne a neviem ake....klasika, smoking, motylik, leskle topanky...nech aj zenich vyzera ako sa patri :-)
Odpovedať
Tak no, ono to záleží ako veľmi chcete dodržať nejaké formálne pravidlá. Ale keďže už tie šaty sú trošku netradičné, tak by som bola za to, aby sa k nim zladil aj ženích. Mne sa tvoj nápad zdá logický a páči sa mi. Bude to vyzerať krásne. Ja som mala šaty so zlatými detailami a ženích si vzal zlatého motýlika. A ani oblek nebol čierny. A naozaj nevadilo (teda pokiaľ medzi hosťami neboli nejakí puristi.. ale o tých neviem.). Lebo podľa tradičných pravidiel ženích má mať čierny oblek s bielou košeľou a kravata v jeho prípade môže byť aj biela či smotanová. Toto tradičné pravidlo sa popisuje tu, aj s vysvetlením: http://www.elegantne.cz/news/kosili-n... Ale kým nespáchate nejaké vyslovené faux pas, tak si myslím, že trochu ozvláštniť sa to dá :) Záleží od celkového štýlu svadby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?