kočky , potrebujem poradit, kde v okolí BA zoženieme košelu, cena do 60 €, ale aby to neboli take "uzasne" kosele, ake predavaju v Michael obchodoch, su dost priesvitne, gombiky nie su priesvitne a nesedia dobre, aspon nie tomu mojmu... takze nieco kvalitnejsie a pekne a co najmenej umeliny, budem velmi vdacna . Peek & Cloppenburg tiez nie, tam sme to presmejdili tiez, ale nenasli, tiez s neprekrytymi gombikmi vsetky. dakujeeeem vopred! :-)
skús sa v obchodoch popýtať na košele s dvojitou bavlnou..., tie nie sú priesvitné..
Ja som takú videla v Poľsku - Nowy Sacz v jednom butiku, a stála 60 € ale bola super, nepriehľadná a skvelý materiál!! Asi sa tam vrátime a kúpime ju.
my sme davali sit priamo na mieru koselu aj cely oblek. Kosela je 100% bavlna a nie je priesvitna, maju tam vela druhov latok staci si len vybrat a predavacky velmi ochotne a dobre poradia. http://www.suits.sk/
@ninamato dakujem, hej hej, o ozete som uz pocula, ale aj dost nemile veci, ako napr ze tie kosele nejdu skoro vobec vyzehlit, ze je s tym dost problem :-/ ale asi tam vsak zbehneme, co nam ostava