Diskusiu odoberá 1 človek

Je motýlik pre ženícha slávnostnejší?

Profilova fotka
Len mi tak napadlo, preco nosi vacsina zenichov kravatu...nepripadal by vam motylik slavnostnejsie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie!!!!! moj sa chcel povodne zenit v smokingu, (ktorý má doma a mal ho na sebe len raz) ale hned som to zamietla, lebo mi v nom pripomina tulena s tym motylikom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hovorí sa že ženích ktorý si dá motýlika môže neveste uletieť :-D to som niekde čítala @janka3112 Ja som tiež chcela motýlika ale snúbenec nechce :-( tak sme sa dohodli že na fotenie si dá motýlika a do kostola kravatu :-) kompromis musí byť
Odpovedať
ja som tiez za motilika :)
Odpovedať
Profilova fotka
ked tak nad tym rozmyslam ja som asi tiez za motylika...no zda sa mi ze mojmu snobencovi sa to nejak nepozdava...ale povedzme si na rovinu, ked si chlap neda motylika na svadbu kde este si ho da??? Kolko ludi ma moznost ist na najaky ples v opere???? :-|
Odpovedať
slavnostnejsi mozno, ale zalezi na ostanom obleceni. ak ma oblek, tak urcite kravatu, s motylikom mi to pride smiesne. ak ma smoking, samozrejme motylik...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Drahého mama si želá aby jej syn mal smoking aj s motýlikom.. Mne sa to veľmi nepáči, ale už s tým asi nič nespravím :(
Odpovedať
ja si tiež myslím, že k motýliku patrí smoking, ale páči sa mi to :-)
Odpovedať
Mne ked niekto povie, ze motylik a smoking, predstavim si tucniaky, dirigenta v opere a tych "gavalierov" z x-nasteho storocia, co mali na sebe milion5 vrstiev cely den a noc, ledva vedeli co je mydlo a rozne pachy sa snazili prekryt vonavkami. brrr. Viem, ze dnes je to uz o inom, ale ja osobne smokingom neholdujem a toho svojho chlapiska si v nom ani neviem predstavit :-D :-D :-D Kazda z nas o dni D snivala uz ako male dievcatko, ale nemali by sme zabudat, ze je to dolezity den aj pre nase polovicky. Takze ak vas chlap nechce to alebo ono, nemali by ste ho nutit.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nevedli zohnat pekny oblek, natrafili sme na smoking.. ..a nebude s motylikom, ale francuzskou kravatou a drahy vyzera super :)
Odpovedať
vobec nie, na motyliku mi nic "slavnostnejsie" nepripada. K obleku sa nehodi a smoking sa zase podla mna nehodi na svadbu (smoking je vecerne oblecenie). Dirigenta v opere v smokingu som este nevidela, asi nenavstevujeme spravne opery (dirigent v opere nosi frak a nie smoking). :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?