Koľko oblekov pre ženícha?

Ahojte, mal by mať aj ženích v svadobný deň viac oblečenia? Nemyslím teda košele, tie sú samozrejme, ale obleky. V súčasnosti má moj milý presne 0 oblekov :-D a rada by som vedela koľko si treba zadovážiť. Poradte mi, či ich využije viacero, napr aj pri pozývaní alebo stačí len jeden ktorý využije, len na svadbe. Takisto aj topánky. Zaujíma ma to preto, lebo v jeho šatníku sa podobné veci ako topánky a obleky nenachádzaju :-D A koľko taký oblek vôbec stoji.
Odpovedať
@jarkac23 na pozyvanie hosti netreba chodit vobec v obleku...:) ak nema podobne veci v satniku a ich nevyuzije potom po svadbe tak je asi zbytocne kupovat 2 obleky, staci jeden, moj mal 2 obleky, 2 topanky atd ale tak on sa chcel po polnoci prezliect do cierneho obleku kedze pocas dna mal taky tmavohnedy...ale urcite to nie je nieco co sa musi atd... oblek a cena? no podla mna cenovo to moze byt od 100 do 500...zalezi ako je velmi narocny, ci chce kvalitnejsi alebo staci nejaky taky z umelin atd...my sme kupovali oblek v PO a s vestickou k nemu to bolo za 240€
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkac23 Bohate mu postačí jeden oblek aj ten si môže požičať a nemusíte mu ho kupovať, su chlapi čo si daju len nohavice, lezernu koselu a nejake tenisky a svadba je odbavena. my sme mali oblek od inzinierskych statnic
Odpovedať
ďakujem, ďakujem,....neviem či by využil až 2 obleky, ale jeden sa mu určite zíde, :-) teším sa keď ho pojdeme kupovať :-) ako skoro pred svadbou je potrebné? či reku neschudne alebo nepriberie zo stresu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moj si kupil zrovna dneska a som z toho hrozne nadsena :) ak kupis v kvalitnejsom salone nemaju problem ti ho aj po kupe zuzit, rozsirit atd, podla toho ako bude potrebne dva tyzdne pred svadbou (za ten cas uz snad nepriberie horibilne).
Odpovedať
pozeram, ze tvoj mily je presne ako moj mily, prvy oblek kvalitny pekny bude mat na svojej vlastnej svadbe :))) my kupujeme len jeden oblek, radsej kvalitny, nech ma aj na ine prilezitosti /dva tyzdne po nasej svadbe uz ideme na dalsiu a verim, ze coskoro to vyuzije aj na "nasich" krstinach) a zatial co som na svadbe videla, menili si len kosele a kravaty zenichovia po polnoci a prisposobili farbu satam nevesty, ale uz aj svadbu som videla, kde zenich cely oblek s koselou a kravatou po polnoci zmenil, ale myslim, ze pri nasich typoch milych, ze bude dost, ked vyuziju jeden, tak druhy kupovat sa neoplati :))) a topanky jedne cierne a dovidenia :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?