Ženíchova vesta

Profilova fotka
Ahojte dievčatá... Zaujíma ma názor na ženíchovu vestu. Je to nevyhnutný doplnok? Viem pochopiť, že keď má svadbu niekto v zime, že sa to dá..., ale čo ak je svadba v letnom čase? Musí mať aj tú vestu? Ďakujem za vaše reakcie a názory...
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna nemusi, aj ked, vyzera to tak "vznesejsie".. ..ja prave uvazujem, ze ten moj nebude mat sako, kedze sa mi len vo veste paci viac :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@bojana2 moj drahy vestu nebude mat a mne sa hlavne tie vesty s tymiu franczzskymi kravatami ani nepacia... odhliadnuc od toho ze moj chlap by v tom vyzeral dost smiesne :)
Odpovedať
no tak na toto som zvedava aj ja :-) akoze pekne to vyzera,len ci je to fakt nevyhnutne kedze aj my budeme mat svadbu v juli.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik dakujem za nazor, myslim si presne to iste, len som chcela mat istotu ci nie som nejaka divna alebo co :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, dajte na svoj a draheho pocit.. ..ked sa v tom citi dobre a vam sa to paci, nech.. ..ak vahate co i len pri jednom - naco je to dobre? :)
Odpovedať
moj nechcel ani francuzsku kravatu ani vestu ale bol hlavne proti tej kravate. a tak sme zhanali kde nam usiju klasicku z rovnakeho materialu ako vestu a kedze sa to podarilo tak vesta mu uz nevadi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bojana2 no divna urcite nie si :)
Odpovedať
@majusqa77 suhlasim. povinnost to nie je ani nahodou, ide o kazdeho vkus a pocit ;-)
Odpovedať
v lete je super aj taka rozviata plantava kosela z nejakeho luxusneho materialu....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte..myslite si ze je blbe ked moj drahy bude mat kremovu(so zlatym vzorom)vestu..a ja mam biele saty???poradte mi prosim...kupili sme to a teraz ma dilemu, ci to nebude zle vyzerat :(
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbu v juli ale ja chcem aby mal drahy vestu, mne sa to fest paci :) ale kazdemu sa paci daco ine.. takze si myslim ak ju nebude mat tak to vobec nie je problem
Odpovedať
Tak to vam zavidim, ze riesite vestu. Ja budem rada, ak presvedcim draheho na kravatu :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?