Caute baby,
vcera som tak uvazovala, teda sa mi skor marilo, ze ten krok, ktorym nevesta kraca k oltaru je taky specificky, teda akoby krok, prisun, krok, prisun....Viete co tym myslim. Aj vam sa take nieco mari?
No on ten krok je spojeny s tym klasickym svadobnym pochodom a zaujimalo by ma to ako to vlastne je, tak sa idem mrknut na internet a napisem. Je vidiet, ze sa v robote nudim, ze hej? :-D :-D
hej, v kazdom americkom filme nevesta kraca krok, prisun, krok prisun, ale u nas som takto nevidiela ist ani jednu nevestu a dufam, ze ani neuvidim :-D
ja som nekracala, ja som takmer bezala :-D , pozor na to, vyzara to komicky na kazete - bezne chodim dost rezko a vobec som si to neuvedomila v kostole :-D
ja som isla tiez normalne, v snahe si nepristupit saty :-), ale na kazete to vyzera, ze kracam ako kacka ... spodnicka pod satami si isla vlastnymi tempom :-D
Ja som isla pomaly, opatrne, pretoze som nebola zvyknuta na take vysoke opatky ;-)
Kamos hral na organe krasny svadobny pochod, konecne som si to vychutnala, ake je to byt dole a nie hore na chore ;-)
Guiri - skus si na ne dopredu trosku zvyknut, ja som tiez viac-menej teniskovy sportovy typ a prezila som to v zdravi bez akejkolvek ujmy ;-)
Na topanocky som si zvykala uz dlhsie pred svadbou, nosila som ich doma, 1x som ich mala aj dlhsie vonku a nakoniec to bolo fajn, robila som kratsie, elegantne kroky a nikto si nevsimol, ze som teniskovy typ :-)
Zvladnes to, neboj... Vyber si pohodlnne topanky, v ktorych sa budes dobre citit a nacvicuj.
smejko.... tak presne viem, ako vyzeras, lebo ja vyzeram rovnako!! sla som pomaly, ale vyzeram ako stary tucniak - taky hupavy krok... lenze vtedy si to neuvedomis, ked si davas pozor na to, aby si si nepristupila nieco...teda saty myslim. no a ludia su otoceni len na vas...
taky americko-gycovy krok by som ja osobne nevolila... bohvie kedy by si sa k oltaru dostala (dost je to pomaly krok, ved si predstav, ze vzdy predsun-zasun, predsun-zasun...), aby nezacali hrat svadobny pochod od zaciatku:-)
treba ist normalne a po-ma-ly... ;-)
Mne zenich drzal saty, aby som si ich nepristupila. Ked som to videla na kazete, strasne som sa smiala, lebo mi ich dvihal dost vysoko. Mensi trapas :-.
Lejla, to muselo byt dost vtipne, ale aspon sa mate na com smiat, ked pozerate dvd. My sa zese stale smeje na tom, ked sme sa po obrade otocili k oltaru a klakli sme si (to nam povedal farar, aby sme to spravili). Moj manzel na to nebol pripraveny a chudacik sa nevedel postavit, tak som mu trochu pomohla. Sa ludia trochu pobavili :-D ;-)