Dva svadobné obrady v jeden deň?

Ahojte dievčatá. Mojím snom bolo mať obrad vonku avšak niekto nám "vyfúkol" náš termín. Mali ste niektorá obrad na matrike len so svedkami a následne "obrad" na mieste hostiny v jeden deň? Existuje niekto, kto by nás vedel akože oddať? Myslím tým, že by to bolo len pro forma. Zmeniť dátum už nezmeníme, keďže už máme zaplatené zálohy a naša matrika si dosť dávala načas čo sa týka sobášnych dní.
Odpovedať
Profilova fotka
@veva24 neda sa vam ked tak zmenit aspon cas? .. ja som obrad 2x nemala, ale urcite sa to tak da, ten druhy "oddavajuci" moze byt napr nejaky moderator, alebo aj niekto z vasej rodiny, alebo blizky kamarat
Odpovedať
@sayre ponúkli nám o 14:00 čo je veľmi skoro, robia len jeden sobáš vonku za deň
Odpovedať
Profilova fotka
@veva24 tak to ma mrzi. isto sa tu niekto najde, kto bude vediet odporucit dobreho moderatora :)
Odpovedať
V Castli v Mierove su stale taketo fakeove sobase pokial viem :) tam sa neoodava naozaj, takze skuste napisat ktorejkolvek neveste, co tam mala "obrad" a ona vam posunie kontakt :) Ale inak hociktory DJ, moderator, zabavac, starejsi vam to vie urobit :) Staci postavit na stolik do ramiku slovensky znak, kupit stuhu trikolora a plastovu medailu danemu oddavajucemu na krk zavesit a dat 2 A4 do ozdobneho obalu coby matrikove zaznamy na podpisy svedkov a manzelov a mozete si napisat obrad, aky sa vam paci :) Prip. ak mate nejake znamosti v dedinskom zastupitelstve, tak ktorykolvek z nich vie ziskat aj kompetencie na oddavanie od starostu.
Odpovedať
robia to tak keď sa robí obrad civilný a potom v kostole. ale nechápem keď vám vyfúkli termín tak aj tak sa to nebude dať v ten istý deň nie? či to zle chápem?
Odpovedať
@mischela255 o piatej na matrike a následne by sme mali fake obrad na mieste hostiny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?