Hudba počas obradu

Ahojte, neviete niekto o nejakom slacikovom zoskupeni alebo jednotlivcovi, ktori chodia alebo su ochotni prist zahrat LEN na svadobny obrad? Ak niekto viete o niekom, prosim dajte mi vediet... aj ked to budu len studenti konzervatoria, nevadi!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto by aj mna zaujimalo, nema niekto nejaky typ? @dani_cka ....mame svadbu v rovnaky datum :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani_cka juuuj takych je velmi vela, ale su zvacsa nezaplatitelni... ja som priebezne zistovala tri slacikove tria a vsetky chceli minimalne 700eur... :-| vrelo odporucam skusit miestne konzervatorium alebo dokonca ludovu skolu umenia - ked hraju deticky je to este milsie :-) a spravidla velmi lacno ;-) uplne normalne zavolat dajme tomu riaditelovi takejto institucie v tvojom meste a povedat, co hladas, iste ti odporuci ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte. Ja chodim spievat iba na obrady. Ak mate zaujem staci mi napisat na mail legenyova.barca@gmail.com Som vystudovana spevacka a na svadbch uz spievam 15rokov. Mozem Vam poslat aj referencie.
Odpovedať
Profilova fotka
@letuska007 ja by som chcela len pesnicky nejake na inspiraciu
Odpovedať
Profilova fotka
A svadbu budes mat v kostole alebo na urade?
Odpovedať
Kamaratke hralo na svadbe kvarteto lesnych rohov. Na uvod spustili svadobny pochod a hrali aj pocas obradu. Malo to velmi slavnostny charakter. Ak by na nich chcel niekto kontakt, napiste mi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?