Ahojte. Chcem sa spýtať, kam by ste posadili v kostole družičky, keď sa so šatami nevmestia do kostolnej lavice? Ide o to,že máme pre družičky už kúpené fakt krásne spoločenské šaty. Všetkým sa nám páčili a tak sme ich bez rozmyslu vzali. Problém je, že tie šaty majú dosť širokú päťkruhovú spodnicu a v našom malom kostolíku sú staré lavice, kde je dosť málo miesta. Neviem si predstaviť ako by si tam sadli... Ako by ste to riešili?
Je skvelé, že na to vopred myslíš a chceš svojim družičkám pripraviť priestor. Už sa mi párkrát stalo, že som sa na plese nevedela so šatami vmestiť pomedzi stoly a vždy ma to nahnevalo 😄
Ale k veci. Tiež som sa nad tým zamýšľala, keďže rátam s tým, že niektoré moje hosťky (minimálne tri o ktorých viem) si možno budú chcieť vziať šaty s kruhom. Preto chcem poprosiť pani kostolíčku, aby sme na náš obrad vymenili "detské" lavice pred oltárom za stoličky. Bude to fajn aj preto, že k nám budú naši hostia pri obrade bližšie. No a keď si niektorá z hostí vezme hocijaké šaty, bude si tam môcť urobiť pohodlie lepšie, než v lavici 🙂