Ahojte dievčatá! Prosím vás viete mi poradiť aký budete mať (alebo aký ste mali) nástup na civilný obrad? Kto v akom poradí ide - svedkovia, ženích, družička s prstienkami...Nevesta samozrejme nakoniec. Prípadne či niekto to mal tak, že svedkovia čakali už vpredu?
Ďakujem za každú radu!
Ahoj 🙂 myslím, že si to môžeš naplánovať tak, ako si ty prajes. U nás budú svedkovia čakať už na mieste a ulickou pôjdu deti s lupenmi ruží (synovec a neter) zo zenichovej strany, ženích s mamou, deti s lupenmi a prstienkami (synovec a neter) z nevestinej strany a nakoniec nevesta s otcom. 🙂
@radul0110 Ďakujem za radu! Ja som chcela aby išeil ženích, potom svedkovia, potom družička s prstienkami a potom nevesta a svadobná agentúra mi tvrdila, že by mali ist prví svedkovia, potom družička s prstienkami, potom ženích... Ale moc sa mi to nezdá.
Ale asi to spravím tak ako píšeš ty: svedkovia budú už čakať tam, a prvý teda pôjde ženích, potom prstienky a potom ja.
Super, že si napísala, presne toto som tiež potrebovala vedieť - kedy idu prstienky 😄
My sme boli v juli na malej svadbe a oni to mali spravene tak, ze prve vosli druzicky - dievcatka vo veku 3 az 10 rokov, potom svedkovia, zenich s mamou a nakoiec nevesta s otcom. Bolo to pekne a mile 🙂
@rybienka áno to môže byť milé. Len my máme iba jednu druzicku - tu, čo bude niesť prstienok. Tak tá bude lepšie keď pôjde pred nevestou podľa mňa (s dostatočným odstupom).
Ale verím že to muselo byť pekne 🙂
je to vsetko na tebe. oni vedia vacsine poziadaviek vyhoviet, pokial to nie je nejaky extrem. hlavne ale je aby sa to vam dvom pacilo. vsetko ostatne sa prisposobi
Jasné, posnažím sa 🙂
A baby náhodou mi neviete poradiť, čo vystrelovať / hádzať po obrade? Keď my máme obrad v záhrade, tým pádom všetky umelé konfety a látkové lupene vylučujem. Ryža je vraj všade, tak to tiež vylučujem. Napadajú mi nejaké živé lupene otrhané z ruží,ale tak to by bolo asi mega drahé...
nooo to aj hej kedze ruze sami o sebe su drahe , no mozno by sa dali nahradit aj inymi lacnejsimi kvietkami. ale zas mozno ani tie latkove by nebol potom taky problem vyzbierat
@pilcha33 Spýtam sa asi pani kvetinárky, ktorá bude robiť výzdobu že ako to je s tými lupenmi, koľko to stojí, či si mám od nej kúpiť ruže a tie otrhať alebo že ako 😄