Plánovanie svadby na rok 2022 - rezervácia termínu
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
REŠTAURÁCIA HRADNÁ
Bratislava
Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
Penzión pri rybníku, Veľká Paka
Dunajská Streda
Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
Hotel Senec****
Senec
Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Ahojte chcem sa opýtať keďže si neviem dať rady či to už riešit alebo nie planujeme svadbu 05/2022 viem ze je to ešte daleko nechcem sa ponáhlať ale .. čo počúvam od blízkych tak sály na rok 2021 tým že sa svadby posunuli tak sú uz rezerve veľká vačsina takze mám vyhliadnutu jednu sálu hned pri miestnom urade kde by som chcela mat obrat lenze tu ja osobne vidim problem ... sobasne dni na rok 2022 nie su uvedene ak budu tak to bude pocitam pocas leta buduceho roka .. a bez konktretneho terminu sobasa nemozem zase zaplatit zalohu za salu .. rada by som mala aspon tu sálu z krku dost mi záleží aby to bolo práve tam ... nechcem byt ako nedočkavá a na smiech ... poradí mi niekto ?