Poradíte miesto na obrad v Banskej Bystrici?

Profilova fotka
Som z BB... S priateľom sme neveriaci tak svadbu nechceme mať v kostole...chceli by sme mať v kaštieli na zámku,ranči ,v záhrade alebo na lúke tu ale nevieme kde prrosim poraďte nam v okolí BB...(okrem zvolesky zamok)
Odpovedať
ahoj, pár dní do zadu sme boli na šachtičkách a tam v areáli hotela chystali svadobný obrad, stoličky v tráve, biely oblúk, kvetiny, zrejme aj hostinu v hoteli..... treba si len zistiť, kto vás tam zosobáši, a zrejme to bude aj za slušnú cenu.
Odpovedať
Ahoj, ano suhlasim, na sachtickach hotel sachticka robia aj sobas a zaroven hostina, my sme tam mali a velmi sme boli spokojni, nadherne prostredie v horach, krasne vyzdoba a prijemny personal.
Odpovedať
Profilova fotka
Sachticky sú pekne.. ja som včera bola obzerať miesto na hostinu, boli sme aj v hoteli Gala v Hronseku, tiez tam robia aj sobas u nich vonka a je to fakt pekne. pozri si len ich stranku, najdes tam fotky aj z obradu... ja síce budem mať obrad klasicky na radnici v BB ale určite by si nasla pekne miesta kade tade kedze BB je krasne mesto. podla mna by vas oddali vsade len si to musite vybavit a splnit ich podmienky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?