Poraďte miesto na obrad v Bratislave

ahojte, vie mi niekto poradit miesto na obrad v Ba, s ktorym mate dobre skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_or Vonku alebo myslis obradnu sien? Alebo kostol?
Odpovedať
obradnu sien...
Odpovedať
Profilova fotka
Klasika - Zichyho palac, Zrkadlova sien Primacialneho palacu...tam som bola na svadbach. My planujeme v Konskej zeleznici, v MC Nove mesto.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@simulik89 obradna sien v Konskej zeleznici sa vramci bratislavskych sieni zda aj mne taka najakceptovatelnejsia ;) ale videla som zatial len na nete a vyzera velmi malicka...videla si ju aj osobne? nevies, aku ma oficialnu kapacitu? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@julkat nie osobne som ju zatial nevidela...no vyzera mensia, na sedenie mozno 30-40 ludi, nam by to malo stacit...uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simulik89 @julkat my budeme mať tiež Konskú železnicu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska_petko Denisa a bola si sa uz osobne pozriet? Na aku kapacitu to vidis? Lebo tie stolicky si z fotiek viem zratat, ale tajne verim, ze by ich tam prpadne vedeli zabezpecit aj viac, pripadne tu miestnost nafuknut, nech sa zmesti aspon viac ludi na statie...Ved ak by mal niekto z hosti stat mimo miestnosti, to je dost velke faux-pas podla mna ;(( Pripadne neviete mi poradit daku inu peknu obradnu siet v BA? Osobne som videla len Petrzalku a Ruzinov a to je podla mna dost zle, ani nie tak tie miestnosti, ako najme budovy a cele okolie. Citala som, ze Biskupice by mali byt este celkom ok, ale na nete som nenasla ziadne obrazky. Dakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@julkat my sme tam boli len zvonka, lebo tam akurát nikto nebol, ale to je tak pre max 40 ľudí na sedenie a pár na státie. My sa zmestíme, no na 100 ľudí to určite nie je :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?