Ahojte žienky gúglujem túto stránku od vrchu až po spodok a musím povedať že ste úžasné že takto radíte a pomáhate ;-) , ja by som tiež potrebovala pomoc so svadbou nemám ešte vôbec nič a svadbu mám o rok teda na budúce leto . Som z detvy a potrebujem poradiť nejaké pekné romantické miesto na svadbu aj na obrad 8-) . veľmi by som chcela obrad v nejakej peknej malej kaplnke mojím snom bolo vydávať sa na zámku či hrade alebo tak podobne ako princezná len nvm či sa mi to podarí, super by bol zvolenský zámok ale mne sa to tam až tak nepáči takže ak niekto niečo :-o (prípadne ak máte zo zv zámku foto tak chcem vidieť ;-) ) vite tak píšte budem vdačná za akýkoľvek nápad môže to byť kdekoľvek v okolí zvolen, bb, brezno, sliač čo vás napadne ale aby to bolo aj cenovo dostupné .... a za dalšie mojou najväčšou túžbou je mať rozprávkovo nádherné šaty, šaty pri ktorých si každá žena vzdychce a povie sú božské také chcem aj ja .... takže prijímam akékoľvek rady a typy a triky a odporúčania aj na všetko ostatné čo so svadbou súvisí DAKUJEM