Svadobný obrad na matrike v Bratislave. Hľadám miestnosť

Profilova fotka
Ahojte kocky neviete mi niektora prosim poradit. Hladam peknu obradnu miestnost v BA. Oficialne patrim do Karlovky, ale tu miestnost som este nevidela, lebo teraz byvame mimo BA. Pripadne som pocula dobre referencie na Podunajske Biskupice.... Nemate niektora nejake skusenosti ci fotky. Dik moc za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mám svadbu v Primaciálnom. Veľmi pekné. Keď chceš vidieť sieň v biskupiciach, choď na web mestskej časti a majú to tam vyfotené. A doporučujem Ti pozrieť obradnú sálu v techopole - Petržalka. Mne sa hrozne páčila. Teiž je na ich webe.
Odpovedať
Profilova fotka
Kristinka ja som bola na tej stranke PB a vobec to tam neviem najst.... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mimka, obradna sien v Karlovke je velmi pekna, troska mensia ale utulna. Velmi pekne prostredie je aj pred Obradnou sienou, kde sa daju urobit pekne fotky. Ked budem mat nejaku fotku tak ju hodim do albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
mimka77 - pozri si na tejto stránke Katalóg firiem - Matriky a tam sú 2 foto. Ale tú petržalku som fakt videla na ich stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
petrzalku som nasla... dakujem pekne za info uz som si kuk aj tu PB :-)
Odpovedať
petrzka http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... karlovka http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... primacialny (zrkadlova sien) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... zichyho http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?