ahoj vsetkym,
budem vdacna, ak ma budete inspirovat - chcela by som zohnat nejake texty - slub na urade. Ide mi o to, ze budem mat sobas na urade, ale tiez by som tam chcela mat daky slub, alebo nieco, co by sme si vzajomne povedali, nie len jedno slovo "ano" a hotovo. Dakujem za inspiraciu - moze byt aj z kostola, uz by som si to prisposobila, ak by to bolo mozne.
no, takze ked sa nikto neozval, vymyslela som, ze by som dala ten, co byva v kostole, to ja..beriem si Teba..., ale vyhodila by som z toho nabozenske slova, lebo slub ako taky je univerzalny podla mna, no a uvidim, co na to povedia, az to po nich budem chciet tam mat....co si o tom myslite??
Ahoj Daisyd,
ja teda budem mat sobas v kostole, ale kamaratka mala na urade a pohode s tetuskami dohodla a povedali si tak ako v kostole (az na tie nabozenske slovicka) , nieco take, ze:" Marian príjmi tento prsten na znak mojej lasky a vernosti, budem pri tebe stat v dobrom aj zlom, v bohatstve i chudobe, v zdraví i chorobe..." a to iste aj on. A bolo to v pohode a on ju dokonca neoslovil krstnym menom ale pred vsetkymi jej povedal milacik (tak ako jej hovorí stale) :-)