Ako zladiť kravatu a košeľu pre ženícha? Poraďte!

Profilova fotka
Prosim poradte mi. Za mesiac mam svadbu a neviem ako zladit kravatu a koselu pre draheho. Ma tmavy oblek s vestou s jemnuckym odtienom modrej ktoru takmer nevidno. Ja budem mat biele saty, moja kytica bude zlta. Biela kosela s bielou kravatou???No neviem. Nebude lepsia kremova kosela s kremovou-zlatou kravatou?
Odpovedať
Profilova fotka
Uz sa tu niekde pisalo, ze sa nema kombinovat biela s kremovou (kosela a saty) lebo potom to kremove vyzera ako spinave. Skus si najst temu kravata trendy a nazory
Odpovedať
Profilova fotka
sophia, my sme to vyriesili tak: tmavy oblek (pruzkovany vo vlastnej farbe), biela košela s takym kratkym golierom (ako k motyliku) a biela nariasena kravata (neviem ako sa odborne vola, ale nie je to ta siroka francuzska, ale normalne dlha, len uzol je ako keby nariasny). Tiez som z tej kombinacie biela-biela mala najskor obavy, ze to nevyzneje, ale ked si to potom drahy obliekol, tak wow!, nevedela som z neho oci spustit ;-) :-) (skoda ze namam fotku) K bielym satam urcite bielu koselu! a moj nazor, ze aj bielu kravatu x-)
Odpovedať
A co tak nejaku svetlo modru kravatu ktora by ladila aj s vestou?
Odpovedať
Profilova fotka
eriii a kyticu mas aku, bielu? Aj my budeme oblek+vesta cierne, kosela + kravata biela, ja biele saty. Chcela by som bielo ruzovu kyticu, ale na satach mam par takych maslovych kvetiniek, tak rozmyslam, ci to nebude oci klat. Ak chces mrkni si to zachvilku v albume idem tam este nieco dohodit, tak za 3 minutky dobre?
Odpovedať
sophia ja som si nechala poradit v salone, pani bola taka zlata a nakoniec to bolo super, mala som biele saty a on maslovu koselu.......sak mrkni do mojho albumu, ale nevyberaj sama, nech to vidi viac oci.....
Odpovedať
ja osobne by som to urcite ladila kravatu s vestou a najskor asi vymenila modrastu vestu za zltu aby cely uz potom ladil k tebe
Odpovedať
Uplne suhlasim so Zab_kou, vyzera to podla mna lepsie ked ladi vesta s kravatou. Alebo ty si vymen kyticku a potom vybertu krasnu modru kravatu k veste. Vela stastia pri vybere. ;-)
Odpovedať
Ja sa chcem spytat,ked ma zenich cierne komplet+vesta, bielu koselu a ja chcem mat ruzovu kyticku, je lepsia ruzova a ci biela kravata?Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mam podobny problem, ak to nejako poriesis, tak urob foto, alebo daj vediet. Ked to poriesim ja, tam Ti vediet.
Odpovedať
Ja by som zvolila ruzovu.
Odpovedať
ja som mala biele saty a drahy maslovu koselu a bolo to ok :-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... inak ja som zastanca inej ako bielej kravaty - na fotkach to velmi nevynikne, ja by som volila kravatu zasadne vo farbe vesty, nevestinej kytice, ci siat - cize akukolvek len nie bielu ;-)
Odpovedať
no ja som ani nerozmyslala nad tym, ze nejaku inu ako bielu, kedze chcem bielu kyticu...doteraz co som videla, tak kravata sa zladovala s kytickou, tolko moje poznatky:o)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kravata sa ma zladit s vestou a potom kyticka sa doladi celkovo ze aka sa hodi celkovo k farbam co ma par na sebe. Mne sa to tak paci. Moj bude mat bordovu kravatu ale ja budem kremovu kyticku a zopar bordovych kvetov v tom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?