Čierny svadobný oblek a marhuľová košela. Čo vy na to?

Profilova fotka
Obraciam sa na Vas s prosbou o Vas nazor na to, co si myslite ak by mal zenich svadobny oblek ciernej farby s jemnými oranzovymi pruzkami a oranzovu (marhulkovu) koselu????? Neviem ci sa to na svadbu hodi??? Mne sa nevelmi paci klasika cierny oblek a biela kosela. Ja by som mala marhulkovo kremovu kyticu. Este vam poviem tolko, ze obaja sme hnedo vlasy a aj pokozku mame kreol, tak preto som si myslela, ze marhulkova by vinikla. Dakujem :-) ;-)
Odpovedať
Mne sa to pozdava. A este ked ste kreolkovi tak to mu pojde. :-)
Odpovedať
ja si tiez myslim, ze to bude pekne, ked sledujes obleky talianov, sú tam extravagantné materiály 8-)
Odpovedať
jasne, bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no ja som mala v sobotu marhulovu svadbu a zenich mal jemnu marhulovu koselu a k tomu marhulovu kravatu a vyzeralo to uuuuzasne. Ved ked pridam fotky do albimu, tak sa pozri. A naozaj to bola taka marhulovo- lososova - oranzova svadba a naaaadherna.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam, ja som sa len preto pytala, pretoze v Kosiciach som sa v jednom obchode na moj nazor pytala a pozerali sa na mna..... :-. Tak som teraz nevedela, ci som mimo ja alebo oni... :-N ivankaalenka:budem rada, ak si mozem pozriet tvoje foto. Tak ak ich tam das, tak by si mi mohla napisat a ja si ich pozrem. Inac gratulujem k svadbe a prajem len to najkrajsie do vasho zivota :-)
Odpovedať
andyika konecne nieco "neklasicke" - chodte na to ;-) bude to super ivanka kosela a kravata tvojho zenicha boli naozaj uchvatne, ale mojho by som na take neprehovorila :-S skda, podla mna je velmi sexi ak ma muz obcas aj nieco ine ako cierne, hnede a modre (a biela kosela) :-)
Odpovedať
neboj andyika, aj na ivankualenku tak v jednom obchode pozerali....vykaslala sa na nich a dobre urobila, vsak, ivi? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Andyika,vobec si nemyslim,ze ak ma zenich na sebe nieco nie uplne klasicke,musi to byt zle.Je to vasa svadba a to,co sa vam paci je najdolezitejsie.Nikde nie je pisane,ze zenich musi mat klasicky cierny oblek a bielu koselu.Takze smelo do toho,urcite budete krasny svadobny par! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem babenky, :-D inac som uz objavila aj marhulkovu vestu pre zenicha, ale v tom pripade by mal kremovu koselu a ese neviem ci kremovu alebo marhulkovu francuzku kravatu. Ale ak sa to priatelovi nebude pacit, tak asi ostavami pri veste od obleka a marhulkova kosela. Napiste mi svoj nazor, mozno ho tymto presvedcim :-D Dakujem ;-)
Odpovedať
povodna verzia u nas bola tmavomodry oblek, marhulkova kosela, marhulkove kaly/ruze, z coho moj drahy bol nadseny, je dost konzervativny, co sa oblecenia tyka, ale na toto sa nechal s radostou nahovorit. naozaj sa mu to pacilo. svadobna mamka sice chvilu divne pozerala, ze "ci sa to hodi", ale ked pochopila, ze nam do toho moc hovorit nemoze, nic uz nepovedala. teraz sme ale spat pri "maslovej" koseli, do toho nejaku elegant kravatu, ja budem mat ako svadobnu kyticu laliu. pop polnoci nahadzujem ja cierno-tyrkysove saty a drahy matovo-zelenu koselu s passend kravatou. po polnoci kosela s kartkym rukavom.
Odpovedať
ja tiež nechcem klasiku - chcem vinovu suknu - kašli na ostatných rob čo sa páči tebe
Odpovedať
ja budem mat modre svadobne saty :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
...my sme boli taky po polnoci, ja som mala marhulkove, dlhe uzke saty a drahy marhulkovu koselu s kravatou a cierny oblek..vyzeralo to perfektne..velmi sa mi ta kombinacia pacila..
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s jerryjankou zaklad je aby ste sa pacili sami sebe, kasli na to co hovoria ini. Obleciete si klasiku a cely zivot sa budes trapit, ze ste si mali dat marhulkovu...., nestoji to za to, hlavne aby ste boli spokojni vy.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak pekne dakujem babenky,.... ;-) asi to tak spravime, ze vyskusame oba modely, v ktorom sa drahy bude citi lepsie, to si zvolime,....ale marhulkova tam isto bude!!!!!!! :-D ;-)
Odpovedať
Ta marhulkova je genialny napad,skoda ze moj drahy je svetly a blondak... :-( :-D
Odpovedať
ahoj po polnoci ta marhulova moze byt ale na obrat radsej bielu ja som mala marhulovu kyticu a ladila som to s vyzdobou, nechtami a nie s oblecenim :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?