Hodí sa oranžová kravata k oranžovej svadobnej kytici?

ahojte kočeny, prosím Vás o radu........mám dylemu mohla by byť k oranžovej kytičke oranžová kravata, nie je to moc ukričané?????? tá farba?????? lebo vlastne ešte aj pierko bude oranžové........hmmmmmm mali ste niektorá takúto kombináciu?????????????????????? prosím Vás ozvite sa mi, pozrela by som si Váš album, nech vidím ako to vyzerá hmmmmm a čo Vy vlastne na to???????? ďakujem moc za odpoveď!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to v poho...kytica a pierko budu cisto oranzove ci aj nejaku inu sprievodnu farbu tam das (zltu, kremovu)?
Odpovedať
neviem,................nejaká som z toho celá zmetená
Odpovedať
poviem ti moj nazor. mne sa nepaci, ked ma chlap farebnu kravatu. aj on ma slavnostny den, nevesta je v bielom, nech aj zenich ma na sebe veci, ktore si uz na inu prilezitost neda (biela vesta, kravata). kyticka je ozdoba pre nevestu. pre zenicha je ozdoba pierko, takto budete spolu ladit. oranzovu kravatu by som volila po polnoci. tolko moj vkus :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s luciferovou. ale ak by si mala aj ty nieco oranzove na satach, tak sa to hodi
Odpovedať
Ďakujem!!!!
Odpovedať
oranzovu kravatu by som volila, ak by bol styl oblecenia mladomanzelov trosku odlisny od klasiky, co asi nie je tvoj pripad :) takze oranzovu kravatu k oranzovym zenichovym topankam, oranzovej stuhe na nevestinych satach a oranzovemu pierku v netradicnom strapatom ucese nevesty. napriklad.
Odpovedať
Profilova fotka
žofiniatko,oranžová kravata je úplne vpohode,môžem Ti poslať fotku mojich známych.Nevesta mala oranžový kvet v kytici a vyzeralo to pekne.Nedaj sa odradiť,treba trošku vyniknúť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?