Prosim vas babenky poradte mi,kde zohnat v Bratislave oblek na mensiu postavu.Mam 170cm,stihlejsiu postavu a mam problem najst na mna oblek v salonoch :-( .Dakujem za kazdu radu ;-)
mily oggy,
my mame opacny problem :) moj drahy ma 198 cm a ruky dlheeee ze aj beznu koselu mam problem nanho zohnat (predlzeny rukav c. 3 je nanho len tak tak). takze tymto prosim babenky s podobnym problemom, ktore ho uz ale nejako vyriesili, tiez o radu :)
no babenky,moc ste mu nepomohli...chcel vediet,kde zozenie oblek pre takeho krpca jak je on :-D a nie pre obrov ako mate vy ]-( ...tak baby ked uz,tak k veci...please
Ja sice niesom z BA ale viem ze v Prostejove maju rozne velkosti tak skus Oggy zajst tam.Tam viem ze sa aj daju vyberat nie ako cely oblek ale napr vesta,nohavice a sako osobitne.Hlavne aby ti sako padlo a nohavice uz nieje problem skratit vsak?
Inak počuj... napadlo ma, že vlastne mnoho maturantov by malo mať podobný problém... viem, že jeden salón sa špecializuje na maturantov, je na Vajnorskej, prvá zastávka električky za Trnavským mýtom smerom na polus, napravo, vedľa zdravotného strediska. Skús...
nsoci,vo Valentine som nebol,kde to je??...a na tu vajnorsku sa pojdem pozriet,tak ti dam potom vediet,ze ci tam nieco na mna mali ;-) ...a dakujem za rady
kamilecka,dakujem,ale budem sa snazit zohnat oblek tu v BA,alebo v okoli...nemam teraz moznost vybehnut do Prostejova,ale diky
Ona myslela Prostejov ako predajňa (tak sa volá tá značka) ;-)
Tuším je aj v Auparku aj v Poluse...
St.Valentino je na Žilinskej, ale skús radšej ten Prostejov a Vajnorskú