Som tu nová - mimuska123_

25. nov 201340

ahojte som tu nova...svadba nas caka uz onedlho..jaaaj tesim sa....dufam, ze vsetko vyjde tak ako ma🙂vcera sme boli kyticku zajednat....vyzdobu dojednat.....dnes ideme nieco pokukat, co sa tyka miestnosti, este dake detaily....

• Ahojte, aj ja som tu nova. Stranku mi odporucala kamaratka, ktora je uz par rokov stastne vydata. My svadbu planujeme az v lete 2013, no zijem v Londyne uz par rokov, tak chcem vyuzit tuto dovolenku doma a ziskat lepsiu predstavu o cenach, prestoroch a so vsetkym co sa priprav svadby tyka.
    Chcela som sa opytat, ci ma niekto skusenosti so svadbou v Kastieli Pechy v Hermanovciach. Na Fricovce som uz pozerala. Asi im tam zajtra zavolam a dohodnem dake stretnutie aby som potom mojmu milemu mohla referovat.

Este raz dakujem za pomoc a rady.

• Ahoj Dutchgirl, rozhodla si sa nakoniec pre svadbu v kastieli Pechy? Volam sa Kristina a tiez tam budeme mat svadbu v Maji 2012 ale pani majitelka nam zrazu z nicoho nic zysila ceny jedla o 20% a chce €50 za casnika s cim sme nepocitali. Stalo sa to aj Vam? Dakujem Ti ak sa mi ozves. pa Kika

• @kika119  Ahoj Kika, ako si sa nakoniec rozhodla? Tiež s priateľom uvažujeme nad svadbou v kaštieli Pechy v auguste 2012. . . veľmi pekne ďakujem za tvoje dojmy🙂

• aj ja by som rada vediet ako to s tym kastielom vidite baby

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov