@mishita2401 ahoj, svadba ma byt 29.oktobra tohto roku.ja si myslim, ze mam casu dost, ale ci to bude tak naozaj, neviem :-) Momentalne riesim kameramana a fotografa, no vyber je dost velky :)
@moniccca987 ahoj no casu mas dost ale kameramanom si bud ista lebo to je dost dolezite kvoli spomienke neboj vsetko najplanujes a zachvilu mas potom :)
@moniccca987 no tak maš ešte čas :D ale zasa nie rok :D... kameramana a fotografa si zajednaj čim skor, aj kostol-alebo urad. sála je tieš doležita-aby si si vybrala presne taku aku chceš. mi keby sme nešli zajdnat niektore veci trištvrte roka dopredu tak teraz už nič nezoženieme...ked budeš mat tie hlavne veci zajednane potom maš čas pomaličky organizovat dalšie :D
@mishita2401 no salu uz zajtra ideme zaplatit a dnes vecer este farara dohodnut, alebo potom zajtra. Ako vravis, snazim sa co najskor kameramana a fotografa a to ostatne ma cas, uz sa netreba tak ponahlat
@moniccca987 Ahoj! tak vitaj medzi nami! Tu nájdeš naozaj veľa dobrých tipov, nápadov.... Veľmi mi táto stránka pomohla pri organizovaní. Tá sála je naozaj najdôležitejšia, farár tiež. Kameraman a fotograf a hidba je tiež na čase pozerať a hladať. veľa šťastia :-)
@moniccca987 vidis ty mas tolko casu my sme mali nejaky mesiac a pol a vsetko nam vyslo ako sme chceli mali sme stastie tak drzim palce aby to aj vam tak vyslo :) pomaly si budes naplnat vase predstavi :)
@mishita2401 nooo, my uz mame vybavenu salu aj farara, takze teraz hladam vselijake kontakty na kameramana a fotografa :-)
mam to trosku tazsie, lebo pracujeme obaja v zahranici a tak sa snazim vybavit vsetko co sa dam, po telefone
@moniccca987 no to je doležite-lebo mi kým sme zohnali kameramana a fotografa ktorý nestoja celý majetok dalo to zabrat ale našli sme a sme radi :D... a to treba tieš frišno lebo tý najlepši bývaju dost skoro obsadený
@mishita2401 a ty si odkial?? ja sa spytujem aj po kamoskach, no je toho vela. a ako to je vlastne s tymi kameramanmi, do kedy zvycajne by mali ostat na svadbe?? lebo vacsinou som videla na nete, ze len tak do 1-pol 2 a neviem, ci to je dost. mas aj fotografa pocas svadby, ci len na predsvadobne foto??
@moniccca987 no ja som s Čadce . a mi máme kameramana do 1pol2- potom sa už plati za každú nadšatu hodinu či ako. ale to uplne stači-potom už ked su všeci trochu pripitý nechcu velmi aby boli na videu :D-takže to stači :D... a mi budeme mat fotografa celý den až do 1pol2v noci :D-oni su partaci :D takže nam nafoti všeeeeeeetko :D
@moniccca987 ako som ti pisala v sprave už nič ..teda si dam len vyvolat fotky-oni nam ich upravene, retuš a tak daju na cd a mi si vyberieme ktore a hlavne kolko ich chceme dat vyvolat :D a to sa nam pači tieš :D
@mishita2401 ale uz som nasla kameru aj fotografa z kosic za 470 eur, tak uz len dohodnut, zaplatit a mame to :-) myslim, ze to je celkom v pohode cena