Som tu nová - storm161
@storm161 vitaj
podľa termínu svadby už asi len dolaďuješ..tak nech to tu splní tvoje očakávania
2. aug 2011@izabellka
10.9.2011...aj ked je toho teraz trochen vela na vybavovanie...
2. aug 2011- Sponzor fóra
@zabka88
hrozne ti dakujem... je pravda, ze uz len doladujem, aj ked nemame este uplne vsetko...tortu nemam vybratu a vyzdobu...
cakam na servitky... hehe
2. aug 2011@storm161 jeeej, aj my mame vtedy svadbu
takze sme na tom asi rovnako...a tiez este nejake doladovacky, vcera som si bola dat sit saty popolnocky , dufam to ta teta stihne,lebo ma slahne
a kde mate svadbu? my v Banovciach nad Bebravou
5. aug 2011@izabellka prepac, ze ti odpisujem az teraz, neukazalo mi, ze si pisala....
kde?? ja som z bratislavy a aj to budeme mat cele v bratislave... obrad v modrom kostoliku a hostinu na zilinskej...
ale aj tak mam pocit, ze sa vydavam sama za seba, lebo ten moj mi nepomaha... ako si na tom ty???
19. aug 2011@storm161 no uz sa nam to krati
stres narasta...ja nemozem povedat, ze by nepomahal...vsetky kontakty na dolezite osoby zohnal on, aj to vybavuje...o vsetkom vsak spolu diskutujeme...zajtra ideme vybrat este saty druzickam, ja idem dnes na druhu skusku popolnociek (mala by byt uz posledna)...a potom uz len take prkotiny ako dokupit veci pre kucharky, pekarky, na zabijacku
ta nasa svadba bude taka skor dedinska veselica
uz sa velmi tesime, ale aj bojime, ci to vsetko dobre dopadne, ci to postihame, ci sa zmestim do svadobnych siat
Modry kostolik je krasnya budete mat aj starejsieho? dj-a alebo kapelu?
19. aug 2011@izabellka ten moj je skor taky typ, ze chces, tak si vybav... aj ked je pravda, ze ja najradsej si vsetko vybavujem sama...
aj v "beznom" zivote som ako jeho asistentka, takze nic nove...
co ma urobit, vybavit on, to preklada na mna...
"volala mi moja mama, zavolaj jej, aj tak urcite chce rozpravat s tebou" alebo "mam ist pre doklady, nezbehnes tam?" a milion inych veci...
ja som vcera bola na skuske svadobnych siat, zevraj to mala byt posledna, len ako som dosla, tak sa zistilo, ze bolerko nie je usite a tak tam pojdem este raz... ale je to lepsie, mozem este raz si skusit saty... odmerala mi ako potrebujem spustit saty a taaaak.... popolnocne saty si poziciavam, takze na druhu skusku nemusim ist... skor mam problem s topankami...
mam velku hnaaaatu (7) a je problem kupit pekne topanky.... Modry kostolik je krasny, niektori hovoria, ze je gycovy... ale nam sa paci.... nebudeme mat starejsiho, iba pred polnocou pride odcepcovacia kapela, oni tam maju svojho starejsieho.... my nie sme tak na take zvyky moc.... ale toto sa mi mrte paci... kamaratka tancuje v takom subore... budeme mat kapelu, je to podla mna lepsie ako dj.... predsa je to lepsi kontakt s ludmi... kolko budete mat ludi?? a kolko mas rokov??? Inak volam sa Zuzana... hehe
19. aug 2011@storm161 ahoj Zuzka ja som Izabela tesi ma
mam skoro 28 a on skoro 30
aj my budeme mat kapelu ludovu a na zacepcovani subor, juj len musime ist este na nacvik
nejak sa to rychlo blizi, nestihame nic...uz ani neviem ci sa tesim alebo nie, chcem to uz mat uspesne za sebou, hlavne ten kostol
ludi je pozvanych 92 plus stab (kameraman, fotograf, kapela) a na 20tu su pozvani este cca 20 gratulantov, takze ludi bude az az...no tak dufam bude spokojnost a zabavime sa a komu sa nepaci nech sa da vypchat
30. aug 2011ved toto presne si myslim aj ja...
uz aby to bolo za nami.. nemala som stres ale teraz ma to akosi chyta... uz len 11 dni a je po vsetkom...
mesiace plne vybavovaciek, stresov, nervov a nahanaciek sa konecne skonci... my mame okolo 102 ludi (to uz je z kapelou, fotografom a kameramanom)... chceli sme zavolat este par ludi po 22-hej, no nasi ma od toho odhovaraju... tak neviem... ze ked uz ich chcem, mam ich pozvat ku stolu... nebudem sa tym ale zapodievat.. kto chce, nech pride....
konecne sme vybrali aj tortu, teda matus vybral.. nechala som to na nom, lebo stale mal pocit, ze cela svadba je len moj nazor.. tak som to spravila tak, ze tortu vybral on...
musime este kupit krizik....
30. aug 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte...

co o sebe napisat?? asi tolko, ze sa neuveritelne tesim na svoju svadbu...