Ako ste zvládli svadbu počas tehotenstva?

Nikdy som si nepriala mat svadbu tehotna, no bohuzial postastilo sa nam. Ako ste to zvladali celu noc tancovat a zabavat sa s ostatnymi?? Nie je to velmi namahave?? Robim si totiz uz teraz obavy o dietatko. Na moju svadbu budem v 5. mesiaci.. :-( Presviedcam partnera nech urobime malicku svadbu (do 20 ludi) ale on nechce ani pocut o tom..Dakujem za Vase skusenosti a rady.
Profilova fotka
Ja som sa sice nevydavala v 5. mesiaci, ale momentalne 5. mesiac koncim a myslim si, ze je to dokonca lepsie obdobie ako tie zaciatocne stadia, ak ti uz nebyva zle. nemyslim si, ze sa musis obavat o babatko, ved nebudes na svadbe robit kotrmelce :) podla mna sa kvoli tomu vobec nestresuj. mozno to bude o trosinku namahavejsie ako keby si nebola tehotna, ale urcite to zvladnes. Hlavne si vyber pohodlne saty (nie nejake velmi zvazovacie) a topanky.
Aj ja som sa v období 5.mesiaca cítila skvelo, hlavne pozitívne mysli ;-) a kamarátka sa v takom období aj vydávala, mala úžasné šaty antického strihu (prestrihnuté pod prsiami, bruško voľné) a bola neskutočne krásna...Tak si ti uži ;-)
ja som to zvladla v 7. ale teda iba taku malu do 20 ludi bez tancovaciek, uprimne najviac ma vycerpalo fotenie
Profilova fotka
Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: http://bit.ly/13qdUvL Pekný deň!
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?