Čo ma čaká týždeň pred svadbou?

Ahojte nevesticky a manzelky. Hladam radu ohladom (psychickej a fyzickej) pripravy na tyzden pred dnom D. Byvam v zahranici a moja idealna predstava je ze po prilete budem pat dni relaxovat 8-) Mate nejake tipy ako tento cas najlepsie zvladnut a vyuzit aby v sobotu bolo co najmenej stresu? Dakujem!
Odpovedať
no ja som sa vyrelaxovala v piatok pred svadbou na manikúre a potom so sestrou na obede, večer sme išli ešte s kamarátmi nachvíľu von, vypila som dve belgické pifká a spala takmer do rána ;-)
Odpovedať
ja mam dovolenku od stredy pred svadbou..v stredu neviem co :) vo stvrtok neviem co a v piatok nechty :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tyzden pred taky pohodovy, len vo stvrtok, ked sme doniesli kolace sa to zacalo akosi kopit. vela bab chodi na manikuru vypnut, ja som si ju robila sama v piatok vecer + nelepili mi nalepky na francuzsku, segra ma otravovala ozehlit o 11 vecer svagrovi nohavice na puky, nastval ma farar... v sobotu rano este boli dozvuky ale potom to uz cele bolo genialne. Takze si to uzijes asi tak, ako si to zorganizujes, podla toho, co vsetko este budes musiet zajednat. Vela statia, nervov, ale nezabudni si uzit ten Vas velky den, aby si mala na co s usmemov spominat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež plánujem dovolenku od stredy... vo štvrtok by sme mali roznášať výslužky, takže to bude zhon... no potom dúfa, že to bude dobré... mierne napätie už pociťujem, keďže o necelé dva mesiace to príde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj..no ja mam v sootu svadbu......a myslela osm si ze bude relativne klud....no ked osm sa dozvedela vcera ze mi vypadla kozmeticka zacala iny stres...a klop klop akurat sa to dalo naporiadok tak osm zase kludna..zajtra ma caka pedikura, idem si dat prezehlit saticky....v piatok roznosti vysluzky a potom ideme zdobit salu..dufam ze to vsetko klapne :)
Odpovedať
Profilova fotka
:D ze relaxovat, mam vyse tyzdna do svadby a neviem co skor, aj ked som chystala svadbu dopredu kopu veci treba podotahovat prave tieto posledne dni - takze sa zastavim asi az v sobotu poobede :)
Odpovedať
Profilova fotka
No my tiež máme ešte kopu vybavovačiek, akurat včera som si uz konečne vybrala tortu co som happy. Skor ma trápia saty po polnoci, neviem si nijaké najst,,,a svadbu mame 29.9.2012 takze za necelý mesiac .. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?