Mám pocit, že som na všetko sama

Profilova fotka
Ahojte. Už o mesiac mám svadbu, s objednávaním niektorých vecí ako sú darčeky pre hostí, svadobné poháre, autobus a XY ďalších vecí sme radšej počkali, ako sa vyvinie Covid situácia. Teraz sa snažíme si rýchlo pospomínať, čo všetko ešte treba zariadiť. Akurát mám pocit, že som na všetko sama. Všetko sama obvolávam, hľadám informácie, vybavujem... Snúbenec vyzerá, že sa na svadbu teší, stále veselo opakuje "už len mesiac", ale keď príde reč na nejaké vybavovanie, tak sa nezapája. Ja často zas počúvam, že načo svadba, je to zbytočne drahé, je to hlúposť a podobne. Mám občas pocit, že by som celú svadbu najradšej zrušila. Aj vy ste mali takéto pocity?
Odpovedať
Ahoj, ja som si celu svadbu komplet zorganizovala do najmensich detailov uplne sama, bez muza, bez rodicov, bez znamych ci kamosiek. A bola nadherna, presne podla mojich predstav, nikdy na tu noc nezabudnem. Ja som bola rada, ze nechal muz vsetko na mna a nemuseli sme robit v nicom kompromisy. On rovno povedal, ze je to moj den, nech si ho spravim podla seba. Ale mna to hlavne velmi bavilo 😊 ale hned som mu povedala, ze kedze sa zapajat nechce, nesmie mi potom ani raz ani naznakom cokolvek vytknut, ze to malo byt inak. A jeho jedina uloha bola usmievat sa, byt mily k hostom, bavit sa, skratka uzit si to ako keby bol jednym z hosti 😅 myslim, ze sme boli vsetci spokojni..
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_piackova ja by som z toho nerobila takú tragédiu. My to máme tak isto ako @radka_svanova, všetko, úplne všetko si riešim sama, priateľ nerieši absolútne nič, ani moji rodičia... ale ae to tiež vnímam pozitívne, robím si podľa seba a podľa mojich predstáv 🙂 Podľa mňa je to normálne, že chlapi nemajú taký vzťah k týmto veciam... Neviem prečo by si mala mať chuť to zrušiť, práveže si to uži 😉 Veď je to tvoj deň 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_piackova podľa mňa sa o tom s ním skús porozprávať 🙂 povedz ze je toho na teba vela a bola by si velmi rada ak by ti pomohol s vybavovanim lebo nechces byt v den svadby vynervovana a unavena ale uvolnena a stastna 🙂 Ak sa mate radi, tak to urcite pochopi a pomože ti 🙂 ved koniec koncov, je to váš spoločny deň, nie len tvoj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?