Povzbudenie pre tie, ktorým nie všetko vychádza

Profilova fotka
Rozhodla som sa prispiet malym prispevkom na povzbudenie. Som buduca nevesticka, ktora ma o 2 a pol tyzdna svadbu, pred tyzdnom som dostala ovcie kiahne, takze vyzeram ako indianka (alebo muchotravka) a neviem ci sa to stihne zahojit...aby toho nebolo malo, tak tuto noc som 5 hodin stravila na zachode s crevnou virozou a nevedela som, ktoru cas mojho tela mam skor umiestnit na zachodovu misu :-D ...o dva dni po svadbe ideme na svadobnu cestu, na ktorej sa nebudem moct slnit kvoli kiahniam...a okrem toho nemam doriesenie zuzenie svadobnych siat, pozvanie hosti, svadobne menu atd. skratka super nacasovanie chorob. Takze mile nevesty, ak sa Vam vo Vas vysnivany den zlomi necht, alebo sa pritrafi ina mala neprijemnost, vedzte, ze zdravie je prvorade a na ostatnom nezalezi, pretoze o dva dni si na to aj tak nebudete pamatat. Vela stastia a nech Vam vsetko vyjde podla Vasich prestav 8-)
Odpovedať
jaaaaj,ty mas teda stastie :-( ale drzim ti palce aby ti vsetko co najskor preslo,prebolelo a zahojilo sa ;-)
Odpovedať
@nicicka tak to je fakt sila :P horsie uz moze byt snad len umrtie v rodine, zial, aj to sa stava :( Prajem, nech vam to nakoniec vsetko dopadne co najlepsie a aby ste si to uzili a aspon vo vas den nemysleli a vyhybali sa neprijemnostiam!
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, uz som zmierena, ze to mozno nebude podla predstav, ved je to len jedna pokazena sobota :D
Odpovedať
Ahoj, aj ja som sa rozhodla prispieť so svojím "trápením" pred svadbou. Ja sa vydávam teraz v sobotu a v pondelok ten týždeň som dostala kiahne. Dnes je streda a ja vyzerám ako veľký pluzgier a mám veľké obavy, že za tri dni to o veľa nepomizne. Ak niekto pozná, čo pomáha pri urýchlení alebo nejakom dobrom maskovaní :) prosím dajte mi vedieť. Som fakt zúfalá.... Ďakujem
Odpovedať
detsky puder pocas liecenia, neskrabat, pripadne cajovnikovy olej...a veeelmi dobry vizazista
Odpovedať
Profilova fotka
@nicicka @katka191 Ahojte baby, mozno uz budem zniet ako zaseknuty gramofon, ale skuste si zohnat Bioptron lampu, ta pomaha na vsetko, na bolesti, zranenia, vyrazky,ovcie kiahne, pluzgiere, urychluje ich hojenie a to co by sa vam liecilo tyzden mate po par dnoch za sebou...mojej mamine napr trhali (presnejsie operovali) zub - osmicku, tri dni sa ozarovala Bioptronom a sla k zubarke na kontrolu (s dalsim zubom) a ta sa nestihala cudovat ze ako sa jej to mohlo za tri dni zahojit, ze to je nemozne...takze ak mate moznost si tu lampu od niekoho znameho pozicat,nevahajte, kupit by to bolo trosku financne narocne kedze cena takej lampy sa zacina niekde okolo 450 eur, ale viem ze ju maju aj lekari v ambulanciach, ak mate nejakeho znameho, skuste sa ho popytat. V najhorsom, ak nezozeniete od nikoho lampu skuste aspon horske slnko, to sa uz da dostat v kazdom elektre za normalnu cenu. Prajem vela stastia v lieceni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uff katka191 sucitim s tebou, ja som uz v pohode, nastastie som na tvari nemala vela, ale nepotierala som to nicim, dnes su to 2 tyzdne co som ich dostala a uz su skoro vsetky prec. Dufam, ze to prezivas bez vedlajsich komplikacii, horuciek a pod. Potvory jedny, tiez by si mohli najst vhodnejsiu chvilu...tak drzim prsty, nech aspon vsetko ostatne dobre dopadne a nech uz mas aspon ake take chrasticky, resp. nech je to v co najlepsom stave :( @ckatka
Odpovedať
Ďakujem za rady ... svadbu sme nakoniec museli zatiaľ zrušiť, lebo takto sa to nedá. Nemôžem predsa ísť medzi ľudí, keď som v najhoršom období kiahní. Teraz to všetko "pekne kvitne" a ani by ma nikto medzi ľudí nedostal :) Mám toho teda požehnane na sebe a úmyselne to rozširovať ďalej tiež nebudem. Už máme aj náhradný termín a je to 16.6. tak sme mali aj nakoniec šťastie, že v sále mali hned voľný termín a nie až tak neskoro. Tak teraz len dúfam, aby som bola dovtedy úplne fit a už nič zlé nás nepostrehlo a aby to na druhý pokus vyšlo na 100%.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka191 tak to drzim palce... a dufam, ze svadbu v nahradnom termine si poriadne uzijete ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?