Stačia nám štyri mesiace na vybavenie svadby?

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spýtať, či mám nejakú šancu to stihnúť.... s priatelom sa chceme vziať niekedy v máji.... ale nemáme presný dátum, pretože môj drahý je na vojenskom výcviku a v marci ho čaká další.. no v januári by sme mali vedieť presný dátum.... Len neviem, či nám postačia 4 mesiace nato aby sme všetko vybavili.... myslíte že sa to dá stihnúť?? Neskôr sa nechceme brať, pretože ideme stavať domček a budeme potrebovať peniažky na iné... preto to chceme stihnúť do mája... ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
určite sa to dá. Ja mám svadbu 12. mája a jediné čo zatiaľ mám je rezervovaný kostol, kameraman, miestnosť a hudba. My sme si to vybavovali v lete a povedali nám že aj tak sme tu skoro. Takže keď zoženieš toto tak so zvyškom už nebudete mať problém. Šaty tiež ešte nemám. Ale stihneme to :-)
Odpovedať
Všetko sa dá, keď sa chce :-) ja sa vydávam vo februári, t..j. o 3 mesiace skôr ako ty a máme zatiaľ ozaj iba minimum vecí. Niektoré veci môžeš riešiť aj bez presného dátumu svadby, napr. pohľadať vhodnú sálu, pozrieť si nejaké šaty, oznámenia kam potom iba dopíšeš dátum a pod. My sme 2-krát termín svadby menili a nebol s tým problém pri týchto vybavovačkách. Držím palce, aby sa všetko podarilo ;-)
Odpovedať
my sme mali tiež 4 mesiace a v pohodičke :-) hlavne si do toho januara premysli čo vlastne chceš, s jasnou predstavou to už pôjde ako po masle.. držím palčeky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem, hneď mi je lepšie.. lebo som už stresovala :) sálu už máme, jedlo tiež.. teda kto nám bude variť máme vybrané... len čo sa bojím je, že nebude volný žiadny DJ a kameraman.. lebo tí su niekedy obsadený už pol roka až rok dopredu....
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj sa. My sme to stihla za dva a pol mesiaca. Hlavne si pohľadaj kontakty na Dj-ov, aby si ich mala v zálohe viac. Inak myslím, že problém mať nebudeš s ničím. ;)
Odpovedať
A preco budete vediet termin az v januari?my sme si teraz hladali hudobnu skupinu a bol to dost velky problem(2 tyzdne kym sme nasli volnu)..svadbu mame v juni a vsetky,co sme chceli,boli uz obsadene..a s fotografmi to je este horsie..ak chces lepsieho,tak uz je najvyssi cas..a na kedy ste si rezervovali salu,ked neviete termin?
Odpovedať
Profilova fotka
nevieme pretože priatel je na výcviku a v marci ho čaká ešte jeden a nevie kedy príde domov a nechce to nechať všetko len na mňa.. chceme to robiť spoločne.. a sálu máme po známosti, takže hu môžeme využiť hocikedy. 8-) .. a môžem sa spýtať??? s akým rozpočtom približne rátate?? nemám ani šajnu.. pre 40 ľudí.. ďakujem :)
Odpovedať
sú tu témičky špeci na rozpočet:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika007963 Ja som mala 40 ludi a vsetko ma to vyslo cca 3300 Eur. Ale zalezi v akom meste byvas a do coho si ochotna investovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
girl177 môžem sa spýtať čo vás vyšlo jedlo, alkohol a teba šaty?ďakujem :-)
Odpovedať
@nika007963 ahoj sama si budeš variť (pomocou kuchárok) ja tak isto, cena sa je rôzna a záleží čo chceš. Ja budem mať polievka (slepačia) ,hlavné jedlo (kuracie prsia plnené), kapustnica, švédske stoly, čokoládová fontána., prasiatko. To ma víde 25 eur na osobu. Alkohol s tím mám tiež problém koľko toho mám kúpiť, ja budem mať víno, pivo a tvrdí alkohol. Ja som si šaty vybrala za 200 eur, ale sú aj omnoho drahšie. Musíš pozerať letáky, internet a porovnávať ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?