Svadba nie podľa mojich "snov"

Profilova fotka
Ahojte dámy! Čítam vaše nadšené články, pozerám si krásne svadobné albumy a čudujem sa, čo tu robím... Vy ste naozaj mali svadby podľa vašich snov? Všetko vám vyšlo tak, ako ste si plánovali? Ja sa vydávam 30. júla. Sálu sme už 2krát zmenili kvôli veľkosti snúbencovej rodiny Farebnú kombináciu, ktorú som chcela, mala v sobotu na svadbe moja sestra. Svadobné šaty mám už kúpené, no nepáčia sa mi. Nie sú to tie moje šaty snov. Lenže svoje vysnívané si nemôžem dovoliť, lebo vtedy už budem mať bruško... Jediné, čo bude ako chcem, je pravdepodobne kytica. Nevieme sa dohodnúť na pozvánkach a nemôžem zohnať žiadnu schopnú (a cenovo priateľnú) hudbu... Neviem, či mám len taký zlý deň "Blbec", ale mám dojem, že tá svadba bude trapas.... Prosím, povedzte mi, že to prejde :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adika_pl to prejde ;-) Ja som sice ešte svadbu nemala, ale našťastie (alebo nešťastie) moj drahý sa k tomu postavil tak, že ja nájdem-ukážem-on odkývne a hotovo, v tomto poradí. Oznamká som robila sama, ukázala som mu, on povedal len že tam chce ešte tri srdiečka a hotovo... Ničoho sa neboj, nikdy nič nedopadne presne podla plánu, ale vždy to dopadne dobre, každá svadba je krásna a výnimočná, žiadne trapasy sa nekonajú a podstatne je, že sa zabavite a užijete si to hlavne vy dvaja (teda traja aj s bábom ;-) ) hlavu hore, klud a nohy v teple... :-D A ešte niečo ti poviem, ale to je tajomstvo, 30.júla sa vám to určite vydarí a bude najkrajši deň, aj náš malý sa narodil 30.jula a naozaj sa vydaril :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Lenušik, veľmi pekne ďakujem za povzbudenie :) Prajem vám veľa šťastia a vášho podareného drobca pozdravujem a že nech ho rodičia počúvajú ;-)
Odpovedať
Pokiaľ sa niekto maximálne neopije a nevyrobí nejaký extra škandál,tak svadba nebude trapas -neboj sa :-) riešiť,či bude výzdoba takej alebo onakej farby je úplne jedno .Šaty prinajhoršom predaj a skús pohľadať nejaké krajšie v požičovňach (ak ti to teda neprekáža)-určite sú aj také ,ktoré sa ti budú páčiť :-) a keby aj všetko nevyšlo podľa tvojich predstáv,tak si treba povedať,že manželstvo určite nestojí len na tom jednom dni .Ani perfektná svadba Vám nezaručí šťastný život,takže netreba to brať tak tragicky ;-) držím palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám kočky :) Mám hormóny úplne rozlietané a úprimne, už ma štve, že som na všetko sama. Potom ma chytajú takéto depky :-( Som vám vďačná, že ste si našli čas ma povzbudiť.... Krásny deň vám prajem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?