Tréma pred svadbou. Tiež ste ju mali?

Profilova fotka
nebal sa nik z vas ked ste predstupovali pred oltar....hm
Odpovedať
nie....vtedy uz nestihas rozmyslat nad strachom, ide to strasne rychlo..skor som mala problem obcas nevzbuchnut smiechom, manyel sa tiey stale pousmievaval :-D
Odpovedať
uf ... tak to ja sa strasne bojim ze budem stale plakat....sme taki obaja so snubencom...minule si poplakal pri filme Australia a ja som sa z toho smiala...ale vzdy ked sme boli na svadbe a pri odpytavke, obaja sme rumazgali, a potom aj v kostole a pri gratulacii...tak mame obja stres ze budeme uplakani ako decka. niekto mi uz spominal, ze ked to clovek preziva na vlastnej kozi tak je ako v tranze a nema cas sa moc zaoberat pocitmi...proste vsetko nejak robi automaticky...tak dufam :-)
Odpovedať
no ako pisem my sme sa smiali....uz od rana sme boli v povznesenej nalade, fotograf to dorazil, to sme sa uz uplne odviazali :-D pre mna bola svadba jedna velka zabava, ja som nejak nevedela, ze z coho ako mam mat tremu? ludia boli okolo mna boli tiez skveli :-)
Odpovedať
a tak iste miestami my isla slza, ale nejak som s a ovladla ;-) mirkita: presne, automaticky je spravny pojem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sevgilimbeni - tu su podobne temy: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
nie, preco? ved som vedela, koho si beriem... a ja nie som moc emocionalny clovek... a navyse kaplan urobil skvelu atmosferu, dokonca boli dva vybuchy smiechu pocas obradu... :-)
Odpovedať
ahoj, ja sa tiez obavam, ked som stredobodom pozornosti, cervenam sa a potia sa mi ruky, takze uvidime =-)
Odpovedať
Ahoj zabka81, vôbec sa nemáš čoho obávať. Ani nebudeš vedieť ako a už budeš stáť pred oltárom. Aj som si pred svadbou myslela, že ako si to všetko budem uvedomovať, ale celé to bolo bez problémov a bez stresov..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj....my sme ziadnu tremu nemali....nemali sme z coho....praveze bola uvolnena atmosfera a nam bolo miestami do smiechu, ale drzali sme sa statocne...:-).....ale slzicky boli pri odpytani....to som fakt nemohla udrzat....:-)
Odpovedať
Ahojte babenky, ja sa tiež obávam samotného obradu v kostole. Môj priateľ je katolík no ja pohan a tak nemám veľké skúsenosti s kostolom :-| , tak asi tak.
Odpovedať
Profilova fotka
sunnygirl, nestresuj, moj manzel je tiez pohan a tych 20 minut, co trval obrad, prezil bez uhony :-D
Odpovedať
jej teraz som si vsimla...sa mi podarila v prispevku vyssie pekna pravopisna chyba :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?