Akú rozlúčku so slobodou pripraviť pre sestru?

Ahojte, poradte mi prosím čo mám prichystať pre sestru na rozlúčku. Budeme u mňa v byte potom neskôr sa chystáme von. Ale čo doma? Ako sa zabaviť? Budeme len 4, neskôr v meste nás bude viac. Striptéra nechce.
Odpovedať
Ahoj, my sme boli tiež na začiatku na byte a vôbec sme sa nenudili. Neveste sme dávali každú pol hodinku malý darček ako korunku, atĎ , pili víno, púšťali si hity a nakoniec asi po dvoch hodinách dostala od nás posledný darček, prezliekli sme sa a vydali do mesta na večeru a pak tour the bar :)
Odpovedať
Ahoj, ja som robila sestre tiez rozlucku s rovnakym programom, najprv byt a potom mesto. Nas ale bolo nejak 8 uz na tom byte. Dali sme jej na zaciatku darceky a potom som vymyslela rozne kvizy(ja som bola akoze moderator), tym ze nas tam bolo viac tak sa dali do dvoch timov a sutazili medzi sebou ze kto viac pozna nevestu resp. nevestu so zenichom (otazky kedy sa zoznamili, kde, atd..)a toto ich strasne bavilo, strasne boli sutazive :) a sestra ako keby dohliadala na to ci su spravne odpovede a zabavila sa pri tom aj ked nesutazila. Nasla som rozne taketo hry na internete, vsetko je sice anglicky ale da sa pohladat. Tak sme sa popritom super pripili a sli do mesta a tam sme zas robili po timoch tie vselijake ulohy co sa robia na rozlucke. Celkovo to bola super akcia :)
Odpovedať
@pemo83 Este pridavam nejake tipy na hry, ale je to anglicky https://www.henbox.co.uk/hen-party-ga...
Odpovedať
ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@pemo83 pamätám si ešte na rozlúčku zo slobodou ktorú sme robili pre moju kamarátku. Tiež sme boli na byte ale pripravili sme jej rôzne hry ktoré musela počas celého večera splniť. Začínali sme tiež na byte, tam sme fúkali balóny a iné hry a potom sa pokračovalo do mesta kde musela napríklad vbehnúť do baru a zakričať že sa bude vydávať a podobné blbosti sme jej povymýšľali
Odpovedať
Profilova fotka
@pemo83 myslim ze aj ked budete len 4 tak sa dobre zabavite. Vymyslite nejake hry, popripade nejake spolocneske si zahrajte a o zabavu budete mat urcite postarane:-)
Odpovedať
Su tu nejake baby, ktore si rozlucku so slobodou organizovali same? Aky mate na to nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
@mia_miuska vacsinou to robia kamaratky neveste. Este som sa nestretla s tym ze by si nevesta sama organizovala rozlucku so slobodou
Odpovedať
@lubka_hubka ja som napr. bola kamoškám nápomocná pri organizovaní mojej rozlúčky so slobodou...taktiež som si vybrala aj dátum a miesto, kde sa bude konať :)
Odpovedať
Taktiez som si stanovila datum mojej rozlucky sama. Nevedela som sice nic ine ale datum bol pre mna dolezity kedze nie som kazdy vikend doma tak sme to museli zosuladit aby to aj vsetkym vyhovovalo
Odpovedať
Profilova fotka
Je to rozne, ja uz som tiez zazila ze nevesta si sama organizovala rozlucku so slobodou
Odpovedať
@lubka_hubka to viem ze vacsinou to tak byva ale chcela by som aspon ten datum si vybrat aby to aj mne vyhovovalo a mozno byt trosku aj napomocna. Pride mi to blbe aby mi vsetko len oni zabezpecovali. Nechcem aby to pre nich bola nejaka zataz co sa tyka aj cenovo a tak
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@domcicipatcici tak pokial napomocna tak to este ano ale urcite ti aj oni pripravili nejake prekvapenie, ci?
Odpovedať
@lubka_hubka áno, pripravili to áno...ja som poskytla priestory, kamoška spala u mňa už deň predtým, pochystali sme čo bolo treba, pokúpili...a potom baby došli, samozrejme darčeky, úlohy, mesto a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici to je pekny pristup :-) Tak by to mohlo byt este ale aby si uplne vsetko chystala nevesticka to mi pride divne ale takto pomoct kamoskam to ano a este ked ty si mala aj volne priestory
Odpovedať
@lubka_hubka tak sama nie, sama som to nechystala, baby zabezpečili čo bolo treba, vymysleli, čo budeme mať oblečené, a bol to pekný večer, až na koniec rozlúčky, ale inak som im za všetko vďačná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici preco koniec? Ak teda smiem vediet
Odpovedať
@lubka_hubka kamoška skončila v nemocnici :) už sa teraz síce na tom smejeme, ale tak vtedy to tak nebolo.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici a coze to prehnala s alkoholom? Alebo sa jej nieco stalo?
Odpovedať
@lubka_hubka zlomila si nohu
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici to sa jej ako podarilo? Az prilis tancovala? :-D
Odpovedať
@lubka_hubka nejako tak pri tanci sa to stalo veru..
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici fakt? A to som len tak napisala. To by som nepovedala ze sa to da aj pri tanci. Ale tak hadam je uz v poriadku a mate teraz aspon naco spominat:-)
Odpovedať
@lubka_hubka je už našťastie v poriadku :) a dúfajme, že to má dobre zahojené :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici tak snad ano:-) Musi si uz nabuduce davat vacsi pozor:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj, tak ja by som sa s kamoškami, ktoré sú pozvané dohodla na kúpení niakej vtipnej veci. Keďže budete na byte tak tam sa rozbehnite ale pomaly, čo sa týka alkoholu :-) a potom sa zabaviť na niaku párty. Ale volila by som niečo, kde ste ešte neboli niečo nezvyčné na čo by boli pekné spomienky. No väčšinou si dávajú prekvapenie striptérov alebo pre chlapov striptérky. Ale aj chápem tvoju sestru, že nechce striptéra ani ja by som to nechcela.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Tipy na rozlúčku so slobodou doma: (z mojich skúseností) hry (aktivity) welness(ak máte) líčenie pánsky striptíz filmový večer tanec
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?