Odpoveď na príspevok od lessi12:
za mna - pokial by to bolo len na urovni tanca, t… @lessi12 Ze? Presne. Aj to by musel byt tanec v dostatocnej vzdialenosti, nie aby sa po nom capala. Masaz a sprcha? To uz kde sme.Odpoveď na príspevok od lessi12:
za mna - pokial by to bolo len na urovni tanca, t… @lessi12 tak to mas veru pravdu. ako ani ja by osm nieco take nedala a nechem si take co si ani len predstavit. no nechapem ani, ako to mohli oni spravit jej. ako aj snubenec, tak proste aj jej sestraOdpoveď na príspevok od hannaha040:
@lessi12 Ze? Presne. Aj to by musel byt tanec v d… @hannaha040 no to uz je jednoducho moc. ale viem, ze su aj zeny, ktorym to skutocne neprekaza. "dopraju" muzickovi este pred svadbou. podla mna je to hnus.Odpoveď na príspevok od liana10:
@hannaha040 no to uz je jednoducho moc. ale viem,… @liana10 Tak taketo zeny totalne nechapem. Akoze pride svadba a potom co? To je nejaky bod zlomu, ze co bolo dovtedy sa nepocita a zivot zacina az svadbou a ideme sa tvarit ako stastny parik bez nezhod? By taketo nieco spravil a ziadna svadba by nebola 😅Odpoveď na príspevok od xellia:
@liana10 Tak taketo zeny totalne nechapem. Akoze … @xellia Presne to aj mne napadlo. Možnože sa ten pravý život začína až po svadbe :-D Ktovie. Pre niekoho však zrovna vtedy končí 😆Odpoveď na príspevok od jarunka11:
Ako ja vseobecne neuznavam rozlucku so slobodou. … @jarunka11 za mna takisto. toto je presne aj moj nazor. naco rozlucka? s cim konkretne sa presne potrebujes lucit?! :-DOdpoveď na príspevok od sasinka87:
@jarunka11 za mna takisto. toto je presne aj moj … @sasinka87 Nejde o rozlucku ako taku. Ale vela ludi to berie praveze ako taku malu oslavu toho, ze sa idu brat :-) Aspon ja to takto vnimam teda.Odpoveď na príspevok od marianna456:
@sasinka87 Nejde o rozlucku ako taku. Ale vela lu… @marianna456 no kazdy to vnima ako vie a takisto aj kazdy inak ziarli :D ja osobne nie som taka ziarliva ako podaktore, ale co sa tyka rozlucky, to som potrebovala vedie do detailov, co sa tam bude diat :DOdpoveď na príspevok od jarunka11:
Ako ja vseobecne neuznavam rozlucku so slobodou. … @jarunka11 No to je dalsia vec. Lebo luci sa clovek akoze s cim? Treba sa opit, robit hluposti, ale vzhladom na to, ze je to rozlucka so slobodou, tak sa to vlastne nepocita, ze sa nieco udialo? :DOdpoveď na príspevok od dankafraj:
mne rozlucky so slobodou nic nehovoria a nechcela… @dankafraj presne vsak ist niekam von sa zabavit sa da aj bez toho, aby sa to takto stupidne nazyvalo a obhajovali sa tym nejake ciny.