Ahojte, chcem sa len opýtať ci ste dávali nejaké darčeky nejakú pozornosť družičkam na rozlúčke so slobodu? Ak áno, čo teda to bolo (nejaká inšpirácia) :-)
My sme na rozlúčke dostávali ako družičky naušničky s brošňami, každá iný vzor ale ladili s našimi šatami na svadbu, takže sme si ich všetky dali :) a každý nám to chválil. :)
rozlucku so slobodou som mala len taku mensiu, ale svojim druzickam som nedavala ziadne darceky. ja som nejake malickosti dostala od nich a mne sa najviac aj tak ratalo to, ze sme sa vsetky spolu stretli a dobre zabavili.
Ako ja sa musim priznat, ze im neplanujem davat ziadne darceky. My to tu mame tak, ze darceky sa davaju neveste, takze ti ani nejak poradit neviem. Pre mna celkom novinka taketo nieco
Ďakujem Vám krásne za všetky odpovede :-) bola som na pochybnostiach keďže ako niektoré píšete dostali ste alebo dali ste nejaký darček, len som sa chcela uistiť ako to teda chodi :-)
Ja som davala odznaky,privesok na klúče,dala som vyrobit cokoladky na ktorej bolo ich meno a ze im dakujem za rozlucku a este aom kupila lizatka v tvare rúžu