Aké náušnice by sa hodili k týmto svadobným šatám?

Ahojte nevestičky... Prosím Vás, chcela by som sa opýtať na Váš názor. Aké náušnice by sa hodili k týmto šatám?? Ja som už úplne zúfala... jednak som úplne nerozhodný typ a na druhej strane rodina a priatelia, každý hovorí niečo iné. Ja milujem eleganciu, neznášam gýč a preplácanosť. Pôvodne som myslela, že si dám len jednoduché perlové náušnice (viď. foto - zpredu ich nie je moc vidieť, ale nemyslím si, že je to dôležité?...), keďže šaty sú tou krajkou už dosť bohaté... Avšak potom mi moja sestra dala chrobáka do hlavy "aby som nebola chudobnou nevestou" (ona má rada okázalosť :-) ). Chcela by som mať účes v tvare drdolu na zátylku. V kostole budem mať 3m závoj s krajkou po bokoch (avšak potom pôjde dole). Na šatách bude opasok, kde bude kúsok štrasový. Farba šiat je ivory, na fotke sú dosť bežové - ale v skutočnosti nie sú až také (na foto ešte nie sú zúšené pri nohách - vlastne nikde, budú sa upravovať... mali by vyzerať obdobne ako na modelke). Teraz rozmýšľam, že by som si možno kúpila ešte niečo do vlasov. Na zápästie nechcem asi nič... Nechcem lacnú bižu, z ktorej priam kričí, že je bižu. Ja som na internete niiiič nenašla... Ak by ste mi vedeli pomôcť aj s linkami alebo názvami nejakých predajcov budem vďačná, samozrejme privítam aj obrázky. Veľmi ďakujem za každý názor!!! Prajem krásny deň :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Vybrala si si krásne, elegantné náušnice. Urcite nebudes "chudobná" nevesta. Nemusíme mat každá velké strasové náušnice. :-)
Odpovedať
juj krásne... ja mám celú súpravu šperkov takú :-) https://www.silver.ag/set-strieborny-...
Odpovedať
@magdik48 vybrala si si dokonale podla mna... :) tieto nausnice su krasne, vobec nekricia "chudobou" ako ti tvrdi sestra, ale eleganciou a vznesenostou... myslim tym celkovy obraz, ak budu saty vyzerat tak ako na modelke na fotkach a zavoj budes mat dlhsi, s jemnym lemom cipky tak to co mas ti uplne staci... saty tak ci onak maju stras pod prsiami a niekedy je menej viac :)
Odpovedať
@iivanka1987 @anezocka1001 @timejka17 Ďakujem Vám moc dievčatá!... a @timejka17 mala/máš krásny set. Potešili ste ma, že sa Vám páči moja pôvodná predstava. :-) Ktoré z náušníc sa Vám najviac páčia? Rozmýšľam, že si pôjdme kúpiť 2. a 3. Neboli až tak drahé, tak by som mohla potom aspoň porovnať...
Odpovedať
Profilova fotka
@magdik48 Ano, tiez by som sa rozhodovala medzi 2. a 3. Ja uz mam stvoro náušnic a dva pary este na ceste. Tiez sa budem rozhodovat az ked budem mat saty na sebe. :-D
Odpovedať
@magdik48 tiez sa mi pacia 2. al. 3, ale asi by som si dala ja 3. - viac podla mna vynikne perlicka :)
Odpovedať
@magdik48 mne osobne sa viac páči 2. :-)
Odpovedať
urcite nausnice c. 2 :)
Odpovedať
Profilova fotka
za mna 3. ak si nedas nahrdelnik, to by uz bolo moc... takze celkovo by to zvyraznila ta visiaca perla miesto nahrdelnika. si myslim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
za mna urcite číslo 2 :)
Odpovedať
Ďakujem! Ste úžasné, som milo prekvapená... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne tie druhe, tie su najkrajsie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Druhe su nadherne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie chudobne ale decentne 😂😘💒krasne
Odpovedať
dobre si si vybrala, strasove nausnice vyzeraju lacno a gycovo nechapem ako si ich niekto moze dat...
Odpovedať
Krasny vyber! Aj mne sa pacia najviac druhe. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie druhe by som radila ja :-) Ja som sa rozhodla na svadbu pre rucne robene veci vsetky tak aj sperky:-)
Odpovedať
a mne sa pacia najviac tretie :-) no vsetky su krasne a jemne..
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia8 to sú ručne robené? wau :-)
Odpovedať
@patricia8 je to krásne!... Mne sa tento štýl veľmi páči. A všetkým ostatným nevestičkám veľmi pekne ďakujem! Ani neviete, ako mi padol kameň zo srdca a dodali ste mi viac odvahy si veriť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bellusa ano to su rucne robene :-)
Odpovedať
@magdik48 asi dvojka. sú krásne :-)
Odpovedať
@magdik48 Tie druhe su najkrajsie ;-)
Odpovedať
Ďakujem ženy! :-) Kúpila som 2. a aj 3. Keď budem mať šaty na sebe, vtedy sa rozhodnem.
Odpovedať
Profilova fotka
@magdik48 Dobre si urobila:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mile nevesty, ak mate zaujem, venujem sa sitiu bizuterie sujtas, moje vecicky si mozete pozriet na stranke, ale aj tu na shope. Tu je fotka svadobnej bizuterie, su to nausnice s naramkom. Robim sperky vo farabach ake si vyberiete aj so Swarovskeho elements rivoli, alebo s koralkami.
Odpovedať
@patricia8 su krasne, aj ja budem mat podobne
Odpovedať
Profilova fotka
@magdik48 Myslim, ze si si vybrala spravne. Saty su dost zdobene, urcite nepotrebuju "splachovace" (ako moj ocino vola velke visiace nausnice). Co ti tvrdia znami by som nechala tak. Ty si nevesta a aj keby si sa rozhodla, ze nebudes mat nijake doplnky, musia to respektovat. Daj si to, v com sa citis dobre :). Tie jemne nausnice su super, ja by som tam uz asi nic ine nedavala. Ale to je moj nazor :)
Odpovedať
tretie nausnicky ;-)
Odpovedať
za mna tiez jednoznacne dvojky, su nadherne :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?