Dávate si silonky pod svadobné šaty aj v lete?

Profilova fotka
Nevesty,čo máte svadbu v lete, dávate si aj "silonky" resp."samodržky"? :-|
Odpovedať
Ja mám kúpené sandálky, do tých sa pančušky nedávajú :-) Takže ja nie.
Odpovedať
ja budem mať tiež sandálky a bosé nožky :-)
Odpovedať
Ja budem mať samodržky a lodičky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ak mate topanky, co maju prsty volne, ale patu plnu? :)
Odpovedať
@ivanienka Do otvorených topánok silonky nepatria, je to módny a spoločenský prešľap ;-) Jedine ak si kúpiš silonky s otvorenou špičkou - ak to topánky dovoľujú a bolo by to nenápadné..
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej.. dakujem babenky.. potesili ste ma.. nemala som ani len v plane si ich kupit, len moja mama ma presvedciela ze sa nepatri vydavat bez siloniek.. ;)))
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze sa patri, ked mas otvorene topiky. Ja budem mat lodicky a samodrzky, ale tiez sa berieme v juli a trochu sa toho desim...
Odpovedať
och dievcence, ... prosto si spravte tak, aby vam bolo dobre ! ... vy to budete mat na sebe, nie vasa mama, svokra alebo klebetna suseda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik presne tak..aj spraviim.. :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
akoze podla mna ani "odbornici" v tom nemaju jasno: https://www.bellinda.sk/poradna/zeny/... https://wanda.pluska.sk/tri-najvacsie... ale suhlasim, ze hlavne mysli na to, aby si sa citila pohodlne. NIektore baby si dokonca dnes davaju aj biele botasky co podla mna vobec nie je v sulade s etiketou ale je to len ich vec. myslim, ze nikto sa ti nebude pozerat na nohya ak hej urcite nebudu riesit ci mas silonky. ja si do sandalov silonky dam (bez toho tmaveho pasika vpredu) lebo by som mala zrejme otlaky
Odpovedať
sorry nevsimla som si datum, uz je to passe ale moj nazor je rovnaky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nakoniec bolo take brutalne teplo (38 v tieni) ze som bola na boso,a v pohode som to vydrzala aj bez otlakov.. :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Podľa mňa to závisí najmä od typu topánok ( a samozrejme od počasia). K sandálom sa napr. vyslovene nehodia pančuchy (alebo iba také špeciálne, aby ich nebolo vidno), naopak, lodičky a balerínky si neviem predstaviť bez.
Odpovedať
@ttjnlrn a tak preco nie. Existuju predsa tie silonkove ponozky, take tie nizke, takze by ani v balerinkach ani v lodickach nebolo vidno, ze nieco take ma obute. Ak bude teplo, co asi v takom case bude, tak by ma osobne tie silonky asi zozrali
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna456 No mne sa tie ponozky vyzuvaju ak je teplo, ale ak drzia a nie su vidno tak to tiez moze byt riesenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som na akciu nešla bez siloniek (chlapi tak isto sú v sakách, lebo sa to tak patrí - aspoň do istej hodiny) a čo sa týka botasiek, tak to je podľa mňa vrchol nevkusu :-D ..ale na druhej strane, každý nech si spraví ako chce, je to podľa mňa len otázka názoru, nestrieľa sa za to..
Odpovedať
@patricia91 niekto to oblubuje tenisky aj zeny, aj chlapi, no osobne si myslim, ze toto je udalost, ktora si zasluzi ako spolocenske oblecenie, tak aj taku obuv :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mokranka ako samozrejme, aj ja nosím tenisky.. na bicyklovanie a tak.. nevenčím psa v lodičkách ;-) ale myslela som presne toto, ako píšeš, udalosť, veľkolepé šaty, účes, make up a zaklincujú to botaskami.. ja som len to chcela povedať, že tak ako mne tam nepasujú botasky, tak sa mi zasa žiadajú silonky :-)
Odpovedať
@patricia91 presne si to vystihla, len je vela zien, ktore nebudu s nasim nazorom suhlasit, mam kamosku, co mala celu svadbu napriklad obute tenisky, co mne sa nepaci, ale tak jej ano, tak to vsetci akceptovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala samodržky a celé lodičky, lebo na etiketu si potrpím a v živote by som sa nevydávala v teniskách (výnimkou by mohli byť len vážne zdravotné problémy) a to bolo riadne horúco - august. Samozrejme každý nech si dá čo chce. Mala som na prezutie aj sandále, ale ostala som rovnako obutá až do rána :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja plánujem mať samodržky a lodičky. Tenisky si obúvam jedine na fotenie, lebo 99% fotenia bude v prírode, na tráve, v lese takže to by som v ihličkách asi ťažko ustála :-D jedine také tie pekné fotky niekde kde budem mať pod sebou pevný podklad si dám lodičky, aby som bola vyššia k tej mojej žirafe :-)
Odpovedať
Nohy vyzerajú krajśie v silonkach.... V lete je v silonkach teplo- kúp si nejaké fakt tenké, alebo samodrzky....
Odpovedať
a tak ak si chce dat niekt botasky preco nie. predsa len taketo nevesticky to maju tak isto podla mna dobre premyslene a ani tie tenisky nie su len take obyc.. toto by som tu nejak neriesila. kazda nech si obuje to, co chce. silonky ako na obrad a fotenie ok, je pravda, ze v nich nohy vyzeraju krajsie ale potom by som si si aj ja dala asi dole, aj tak pod dlhymi satami nie su vidno
Odpovedať
nechápem prečo riešite či mal niekto tenisky veď pri šatách až po zem ich aj tak nevidno a ak baba nie je zvyknutá na lodičky tak akurát príde k úrazu. v balerínach sa zle tancuje mňa potom boleli kolená a bedrové kĺby lebo majú tenučkú podrážku. Ja budem mať síce lodičky + samodržky ale pri tancovaní ak ma už budú bolieť nôžky mám tiež tenisky ako obuv na prezutie v pláne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?