Je nutné mať na svadbe pančušky?

Profilova fotka
Chcela som byt naboso-mam topanky s otvorenou spickou, ale vela ludi sa nad tym pozastavuje-ze aka je to nevesta bez pancusiek, ze to musi byt... Topanocky mi budu troska vykukat.. Tak teraz neviem..videla som pancusky, ktore maju volnu spicku a prichytia sa o palec a malicek.. Je tu este niekto, kto sa planuje vydat bez pancuch? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa urcite planujem vydavat bez pancuch a kto chce nech si hovori co chce, chcem sa na svadbe citit prijemne a nie aby ma skrabali v 30stupnovom teple pancuchy! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne môžeš byť bez pančuch, hlavné ak máš otvorenú špičku. A pod šatami to aj tak nik nevidí. Ja som tiež bola bez. ;-)
Odpovedať
ja som sa tiež vydávala bez pancuch lebo som mala tiež topánky z otvorenou špičkou a nik o tom ani nevedel že ich nemám :)
Odpovedať
Ak mas otvorenu spicku, tak asi naozaj bez pancuch... (hlavne ak bude teplo). Ono pozastavuju sa nad tym preto, ze bonton predpisuje na formalne prilezitosti pancuchy a topanky s uzavretou spickou, ale nie kazdy to takto prisne dodrziava v dnesnej dobe - je to uz omnoho volnejsie. A este - ked to ludia nebudu vidiet... neverim, ze to niekto bude skumat, ze ci mas alebo nemas pancuchy a pohorsovat sa. NIekedy mam pocit, ze radsej ludom nerozpravat ako planujem veci, lebo tiez mam v rodine (skor v tej snubencovej) takych, co maju fixne idey o tom ako ma svadba vyzerat. Keby si vsak velmi velmi chcela, tak si kup peep-toe pancuchy, avsak na Slovensku najdes len pancuchove nohavice tohto typu, nie pancuchy samodrzky (minule som s jednou nevestou take samodrzky hladala, nasla som ich v jednom anglickom e-shope.)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som sa vydala aj bez pancuch :)))
Odpovedať
ja som mala tie samodrziace pancuchy s tou otvorenou spickou, predsalen bol april a nechcela som riskovat, ale v otvorenej spicke pancuchy neboli vidno, je to super vynalez :-) boli na konci akokeby ako leginy ale zasite za palcom, mala som ich z ceskej stranky, ceska vyroba. ale tak ak ma byt teplo, a nepotrebujes stiahnut nohy tak si nemusis dat podla mna
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez bola bez a aj tak si to nikto oktem teba nevsimne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa tiez minuly tyzden vydavala bez pancuch :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, práve riešim, pančušky. Ja mám hrozné nohy, hneď mám otlak. Chcela som sa spýtať Janka_k kde si kúpila tie samodržky s otvorenou špičkou? Dajú sa zohnať aj biele?
Odpovedať
Profilova fotka
haha :) ja som sa vydávala bez pančúch....nenávidím ich....našťastie bolo vonku len 40 stupňov takže skoro nikoho nenapadlo si ich dobrovoľne obliecť :)
Odpovedať
Ja budem podľa počasia a ako mi budú topánky pohodlnejšie. Ak nechceš pančuchy tak si ich nedávaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja som nemala pancusky, zhorela by som v nich a nikto to neriesil :) to su prehistoricke nazory z praveku ze zena musi mat pancusky, doba je moderna, kazdy nech si da co chce :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mariela888 Ahoj, napr. v Bepone maju, ale biele asi nie. Uprimne, neviem si predstavit, ako z "bielej" nohy vykukaju ruzove prsty... celkovo biele pancuchy podla mna maloktorej dospelej zene pristanu, ale samozrejme - urob ako sa Ti paci:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?