Krátke, či dlhé popolnočné šaty?

Profilova fotka
Ahojte. Už som zúfalá... Svadba o mesiac a ja neviem aké popolnočky. Mám kúpené krátke, ale každý ma presviedča že majú byť dlhé. :-( Len v mojom čísle 42/44 je veľký problém zohnať pekné a elegantné spoločenské šaty... Aké máte vy? :-) Môžte dať aj foto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidim žiaden dôvod prečo by mali byť dlhe alebo kratke. Zober si take ake sa ti pačia a ake ti pristanu. Ja som mala kratke a bolo to vyborne uz len z toho hladiska ze potom ako som mala cely vecer oblecene dlhe svadobne saty, tak obliect pre zmenu kratke bolo prijemne.
Odpovedať
myslim,ze v dnesnej dobe je uplne jedno ci su dlhe alebo kratke...chodila som jeden cas obsluhovat na svadby a parkrat sa stalo, ze sa nevesta prezliekla do ciernych nohavic a bielej bluzky...to je podla mna uz extrem,cize riesit ci dlhe ci kratke nemusis :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam podobnu figuru ako ty a tiez som nevedela ci dlhe ci kratke, nakoniec budu asi radsej kratke koktejlky ktore urcite skor vyuzijem ako dlhe - tie tak mozno na ples. takisto je super ked sa z dlhych tazkych prezleciem do kratkych vzdusnych :)
Odpovedať
ja si myslim, ze na dlzke nezalezi ... oblec sa do toho v com sa citis dobre a pristane ti k postave ... ja som napriklad chcela kratke ale nedarilo sa mi zohnat take, co by mi pristali, tak mam nakoniec dlhe :-)
Odpovedať
ja chcem krátke šaty, budú určite pohodlnejšie a bude sa mi v nich lepšie tancovať :-) :-) :-) lebo naša rodina veľa tancuje :-)
Odpovedať
@leila13 ja mam tiez kratke, tak pod kolena, obycajne bielo .- cierne saty, po polnoci som si povedala ze uz to bude jedno, hlavne aby som sa citila pohodlne, ked konecne vyzleciem svadobne tazke saty :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna take po kolena - v dlhych sa neda dobre tancovat a odviazat
Odpovedať
urob si podľa seba, je to tvoja svadba !!!! ;-) ja mám dlhé lebo som chcela mať dlhé, ale viem si predstaviť v pohode aj po kolená.. hlavne aby si sa ty cítila štastná a krásna aj po polnoci, bude to predsa tvoj večer aj tvoja noc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leila13 ja som mala kratke, vsetkym sa pacili a vyuzila som ich este na dalsie prilezitosti...
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som nevedela aké a preto som to vyriešila ..teda lepšie povedané môj drahý, ktorý mi šaty kúpil. V predu sú krátke do pol stehien a vzadu dlhé s kratšou vlečkou ..a bolo po dileme.
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky... a mal manžel košeľu/kravatu zladenú s vašimi šatami??? Môj nič nechce! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@leila13 tak ty mu len pekne povedz že nech si da aspon kravatu takej farby ako mas saty....my to robime takto...pretoze moj kosele tak nenosi a keby sme mali stale kupovať kosele ku farbam siat tak to by bylo...:) by ma odstrelil...a preto kupim len kravatu a je to....budes mať napr. zlte saty???tak biela kosela a zlta kravata...nemusi byt zlta kosela a zltra kravata....:) dufam, ze som trochu poradila....:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lenkaaa000 - ja by som mu radšej kúpila jednu košeľu (napr bordovú) s krátkym rukávom. Lebo biela svadobná má dlhý rukáv a asi mu bude teplo... Kravaty nenosí vôbec, takže to by bolo trááápenie ešte aj po polnoci. :-D A myslím že košelu niekedy vynosí
Odpovedať
Profilova fotka
@leila13 no tak to vieš ty...môj kosele velmi nie.....takze to riešime radsej kravatami...svokor to potom vynosi lebo on chodi v oblekoch a tak....:)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja si dávam tiež krátke, nech si myslí, kto chce čo chce... na čo dlhé... určite to bude príjemná zmena po dlhých svadobných ;-) a navyše je to tak ako tu už bolo napísané, že kratšie sa dajú vyžiť na viacero príležitostí a keď máš vyhliadnuté krátke, ktoré ti seknú, tak nie je o čom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez nerozhodna, ci dlhe alebo kratke. ale skor som priklonena ku kratkym satam. Moj Jaro bude mat zladenu kravatu so mnou a ani velmi neprotestoval :D
Odpovedať
kratke saty som mala aj ja, je to naozaj ulava, ked si o polnoci das lahucke kratke saty a plus je, že ich ešte môžes využiť aj potom:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten moj o kravate po pol noci nechce ani pocut... som mala co robit aby som ho presvedcila, ze nech si da svadobnu vestu :))) co sa tyka siat mam tiez dve moznosti, kratke aj dlhe. Rozhodnem sa asi na poslednu chvilu.
Odpovedať
Profilova fotka
pre mojho bola samozrejmost ze si da kravatku a manzetky: i love my wife :) ja mam inak cierne saty, a on ciernu kravatu :DDDDDD
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?