@jarme nie na kazdej sedia saty rovnako..na to si treba davat velky pozor.. ja som mala z EverPretty vybrate saty,ktore som strasne chcela,no ked som si ich bola vyskusat, tak som v nich vyzerala tak,zeby som v nich mohla ist akurat tak kapustu gnavit :-N :-D :-D a saty,ktore sa mi az tak nepacili mi sadli ako uliate....
Ja som tiez chcela povodne everpretty saty, ale pisali mi kocky, ze kvalita zodpoveda cene, ze su dost lacne a tak aj vyzeraju...tak som od nich radsej upustila
@katmi Ano? tak to je super, ja som len napisala, co napisali mne, jaosobne s nimi skusenosti nemam...ale vsetky tie saty su nadherne... v buducnosti si pravdepdobne nejake kupim, len na svadbu som chcela nie ine, vies, nieco waw :)
@jarme nie neplatila som clo, lebo som to objednavala z anglickeho ebay (ebay.co.uk) ... prave preto, lebo som sa bala, ci tam uz nebude clo aby som s tym nemala problemy
mne sa neskutocne pacia saty ever pretty, ale bojim sa ich kupit, lebo som baculatejsia :) a predsa na tych modelkach to vyzera uplne inak.. keby to bola nejaka holka s konfekciou 46 a 48 co ich ma :) budem rada ak mi poradi , ci si ich kupit alebo nie :)