Popolnočné šaty a výzdoba - musia byť rovnakej farby?

niekto mi vravel, že popolnočne saty musia byt takej istej farby ako je vyzdoba v sale,.... máte to tak??..vdaka za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím,že nevesty toto neriešia,mnohé ostávajú dokonca i v bielych svadobných šatách ... Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Toto počujem prvý raz... My mame ružovú výzdobu a, šaty sú červene.. Je to podľa mňa nezmysel, každá si sa výzdobu a šaty, ako chce.
Odpovedať
To je asi jedno, určite by to bolo pekné, ale netreba z toho robiť zbytočnú vedu...
Odpovedať
Nemusia. Ale mám taký tip - skúste drahému kúpiť kravatu/motýlika rovnakej farby, ako budeš mať popolnočné šaty, že si to potom prezlečiete naraz. U nás to malo úspech. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec netreba, akoze mozes to zladit ale nemusis. Ja som mala klasicke cervene saty a vyzdoba bola bielo-zlata s ruzovou.
Odpovedať
Profilova fotka
ja to tiež počujem prvý krát, my mame výzdobu bielo zelenú greenery štýl jednoduchý, šaty som chcela červené ale náhodne som našla krásne biele (a to som bola proti bielym kedže svadobné mam biele načo aj polnočné) ale tak ma očarili že som ich hneď vzala, je to na len a len na tebe, niekto výlučne červené niekde to je zvyk aby bola nevesta po polnoci v červenom, niekto biele kvôli tomu aby bola rozoznaná nevesta aj po polnoci aj keď to mi príde celkom vtipné akože akí musia byt podguražení hostia aby ju nevedeli rozoznat? :D ale zas biele nebude mať nikto okrem teba ;-) veľa šťastia pri výbere
Odpovedať
Heh nemusia. Je to len na tebe, ake saty zvolis... To mozno je len pre nevesty, ktore potrebuju mat svadbu tip top nalajnovanu :)
Odpovedať
ja som o takom nieco este nepocula, ze by museli nejak spolu ladit? to je nejaka novinka alebo?
Odpovedať
To iste netreba. Ja by som to neriešila. A veľa žien zostáva aj vo svadobných, ale je to pekné, keď sa nevesta prezlečie, taká malá slávnosť mi to príde byť :-) aspoň mne ako hosťovi sa to vždy páčilo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?