Šaty z Asos.com - skúsenosti s kúpou

Profilova fotka
Máte prosím niektorá skúsenosť s kúpou spoločenských/popolnočných šiat z Asosu? Príp. aj fotky, ako tie šaty v reále vyzerajú, či nie je problém s prípadným vrátením..Mám tam nejaké vytipované, tak rozmýšľam, či sa odtiaľ oplatí objednávať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka ahoj, ja som si z tade objednala minuly rok saty a prisli presne take iste ako na obrazku. mala som ich aj tento rok na plese a vsetko fajn. je to super stranka a maju tam pekne a niekedy aj lacne satocky.
Odpovedať
@baluinka Ahoj, ja si z asosu kupujem veci casto. Saty su ako na obrazku, ale napriklad teraz som si objednala popolnocne a boli ako na obrazku ale mne nesedeli. Asos je na vracanie super, iba si vytlacis taky papier to nalepis a uz neplatis postovne ani nic a peniaze ti vratia na ucet bez problemov.
Odpovedať
Ahoj, ja som mala popolnočné šaty z asosu a veľká spokojnosť, šaty sú v super kvalite, žiadne "čínske" materiály. A ked majú zľavy, dá sa nakúpiť aj výhodnejšie ako u nás v obchodoch so spoločenskými šatami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala popolnočné šaty z Asosu a veľká spokojnosť. Prišli presne také ako boli na obrázku, kvalita vynikajúca a môj najväčší problém pri dlhých šatách bola vždy dĺžka a všetko mi bolo krátke, tieto mi prišli a boli mi ešte o dosť dlhšie takže som ich skracovala a každý mi ich veľmi chválil. Tento rok som odtiaľ objednávala aj šaty na ples a znova veľká spokojnosť, krásne, presne ako na obrázku a veľmi kvalitné. Ak niekedy budem ešte kupovať šaty určite hneď klikám na Asos a vyberám odtiaľ. Hlavne máš istotu, že také ako majú tam nebude mať každá druhá žena ako to na SVK býva. S vracaním šiat skúsenosti nemám, lebo zatiaľ všetko sedelo podľa tabuľkových veľkostí, takže ja odporúčam všetkými desiatimi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@beiatriss vsetko si napisala uplne super! mam presne taky isty nazor ako ty ;-) :-)
Odpovedať
Ahoj, skúsenosť super, presne ako na fotografii. Inak @baluinka Nieje problém asosu vrátiť dokonca v balení máš aj podklady (nálepku, ktorú len nalepíš na balík spolu aj s ich adresou)
Odpovedať
nemate niektora skusenost aj s vratenim, ze keby nesadli? po jednych satkach tam pokukujem uz dlhsie, ale nemam odvahu ich objednat, bojim sa aby mi velkost sedela :)
Odpovedať
@mokranka ved 2 ludia pisali ze ziadny problem s vratenim dokonca ani neplatis postovne :)
Odpovedať
@zuzu_zuzu ja som uz uplne slepa? :-D :-D :-D dakujeeem ti :)
Odpovedať
@mokranka hahaha nevadíí:) nemas za co !!
Odpovedať
kupovala som si tam take kratsie saty na svadbu ako host a boli krasne, tak ako na obrazku. su tam trosku drahsie ale material bol fakt kvalitny a ked mam prilezitost tak si ich rada obleciem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka maju tam krasne saty a vzdy aj take pekne su v skutocnosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam odtiaľ svadobné :) su krasne presne ako na obrazku. Krasne zabelene v latkovom obale na šaty aj s vešiakom a vo velkej krabici :) odporučam určite
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?